Ferrari si stojí za svými požadavky, chce více peněz pro týmy | Ferrari

Komentáře Bernieho Ecclestona na adresu Ferrari nechaly italský týmchladným, v Maranellu stále považují otázku příjmů za klíčovou. Šéfformule 1 uvedl, že má Ferrari nadstandardní podmínky, takže si nemá naco stěžovat, ale k tomu nechtějí Italové nic dodávat.

"Nemámeco říct ke komentářům pana Ecclestona, které byly uveřejněny dnes (vsobotu) v The Times. Nicméně, téma příjmů má v současnosti ve formuli 1nejvyšší důležitost," uvedl mluvčí Ferrari pro Autosport.

Lucadi Montezemolo ve svém maranellském proslovu tento týden kritizovalzpůsob vedení F1 a dodal, že se týmy nemohou spokojit se skutečností,že se mezi ně přerozděluje jen 50 procent příjmů.

BernieEcclestone zareagoval tvrdou kritikou prezidenta Ferrari, který podleněj nemá potřebné informace od lidí, kteří vedou jeho společnost. Ktomu prozradil, že si majitelé F1 koupili věrnost Ferrarinadstandardními podmínkami, které spočívají ve vyšších odměnách proScuderii. V případě vítězství v šampionátu se jedná o příplatek ve výši80 mil. dolarů. 

O autorovi

  • Jméno MAXxDimension
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • Mno tak nevím co o sobě psat. Já veselá, romantická a svým smylsem i lehce bláznivá osoba. Co bych jen mohl napsat? Snad jen to, že se rád seznamuju, když mi písnete vzkázek, tak určitě odepíši.
Můj profil