Massa nesouhlasí s úsporami na platech jezdců | Felipe Massa

Pilot Ferrari Felipe Massa se nedomnívá, že by týmy formule 1 mělyzačít šetřit i na platech jezdců. Současná krize znamená nutnostsnižovat náklady, ale jezdci podle Brazilce neznamenají ty největšívýdaje.

Naotázku, zda by podpořil snižování platů jezdců, Massa odpověděl:"Nejsem tomu nakloněn. V tak konkurenčním sportu, jako je tento, hrajejezdec klíčovou roli. A náklady na jezdce jsou malé ve srovnání scelkovými rozpočty týmů. Čím více lidí bude pracovat na snižovánínákladů, tím lépe pro všechny."

Massa souhlasí se snižovánímnákladů ve všech ostatních oblastech, za schůdnou cestu však nepovažujejednotné motory. Podle něj musí mít týmy možnost si vyrábět své vlastnípohonné jednotky.

Myšlenku omezení platů jezdců oprášil vminulých týdnech Frank Williams. Potřebu zabývat se odměnami pilotůpoté potvrdil i šéf týmu Ferrari Stefano Domenicali.

O autorovi

  • Jméno MAXxDimension
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • Mno tak nevím co o sobě psat. Já veselá, romantická a svým smylsem i lehce bláznivá osoba. Co bych jen mohl napsat? Snad jen to, že se rád seznamuju, když mi písnete vzkázek, tak určitě odepíši.
Můj profil