Massa odstartuje do svého domácího závodu z prvího místa | Felipe Massa

Dozítřejšího závodu v brazilském Sao Paulu odstartuje z prvního místapřed domácím publikem Felipe Massa poté, co byl v dnešní kvalifikacinejrychlejší.

„Sen se stal skutečností. Soustředil jsem se na svou práci a na to, abych byl na trati co možná nejrychlejší.“ řekl krátce po kvalifikaci Felipe Massa a pokračoval: „Zítramáme před sebou třiasedmdesát kol, což je poměrně hodně, ale vždycky jelepší startovat zepředu. Myslím, že máme dobré auto – prokázali jsme tov pátek a i dnes ráno jsme byli velmi konkurenceschopní. Ukázali jsmeto i v dnešní kvalifikaci, obzvláště v její závěrečné části.

„V druhé části kvalifikace jsem v zatáčce číslo čtyřiudělal malou chybu a možná ztratil pár desetin sekundy, ale do třetíčásti jsem dal všechno.“  popisoval vítěz dnešní kvalifikace a dodal:„Byl jsem v pohodě a velmi rychlý. Vždycky je dobré být na startuvpředu. Zítra udělám všechno proto, abych závod vyhrál, a to je vždy tonejdůležitější.“

Poslední závod letošní sezóny pojede Brazilec před domácím publikem.

„Lidé kolem mě jsou úžasní. Je skvělé získat tady vBrazílii třetí pole position v řadě před zraky fantastických lidí,kteří motosportem žijí.“ popisoval Massa brazilskou  atmosféru a pokračoval: „Jeskvělé přijet sem a vidět všechny ty lidi, kteří milují to, co děláme –je těžké popsat pocity jedním slovem, obzvláště mé pocity Brazilce předdomácím publikem. Navíc závodím za skvělý tým, ve kterém všichniopravdu těžce pracují.“

„V těchto místech jsem vyrůstal a vzpomínky, které mámjsou opravdu silné a krásné. Pamatuji si všechny s kým jsem pracoval,každého, kdo mi pomohl v kariéře, každého kdo mě viděl vyrůstat asledoval jak postupně postupuji do dalších kategorií. Mít všechny, comě podporují u sobe je opravdu skvělý pocit.“  svěřil se Massa.

Jeho největší rival Brit Lewis Hamilton z týmu McLaren, který máv průběžném pořadí šampionátu o sedm bodů více než Massa, odstartuje ažze čtvrtého místa.

O autorovi

  • Jméno MAXxDimension
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • Mno tak nevím co o sobě psat. Já veselá, romantická a svým smylsem i lehce bláznivá osoba. Co bych jen mohl napsat? Snad jen to, že se rád seznamuju, když mi písnete vzkázek, tak určitě odepíši.
Můj profil