Prezident Ferrari: "Vždy jsem tvrdil, že budeme bojovat až do poslední zatáčky." | Ferrari

Prezident Ferrari Luca di Montezemolo prohlásil, že za celou dobu, co sleduje formuli 1, neviděl tak vzrušující závěr sezony.

"Vždy jsem tvrdil, že budeme bojovat až do poslední zatáčky poslednívelké ceny, a přesně to se stalo na konci skvěle napínavé bitvy," řeklMontezemolo.

"Udělali jsme chyby v obtížných chvílích, ale odpovědli jsmesemknuti jako tým a odmítli se vzdát. Za to děkuji šéfovi týmu StefanuDomenicalovi a jeho spolupracovníkům.

Máme dva skvělé jezdce, Felipeho a Kimiho, oba zaslouží komplimentyza práci, kterou odvedli. Zejména myslím na Felipeho, který proťalcílovou pásku jako mistr světa jen proto, aby o pár vteřin pozdějividěl, jak mu titul proklouzl mezi prsty. Dokážu si představit, jakbolestivý moment to pro něj musel být. V každém případě bych mu rádpředal své komplimenty, nejen za to, jak dominoval na této trati předdomácími fanoušky, čímž dokázal, že na titul rozhodně měl, ale také projeho vyspělost a sportovní přístup mimo trať. Je to skvělý šampion askvělý muž.

Nakonec bych rád pogratuloval Lewisu Hamiltonovi, nejmladšímušampionovi v historii formule 1. Byl velmi silným soupeřem a jehovítězství, jakkoli těsné bylo, bylo velmi zasloužené. Na svém vozepoveze příští sezonu číslo 1, ale mohu jej ujistit, že uděláme vše proto, abychom jej vrátili na vůz Ferrari."

O autorovi

  • Jméno MAXxDimension
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • Mno tak nevím co o sobě psat. Já veselá, romantická a svým smylsem i lehce bláznivá osoba. Co bych jen mohl napsat? Snad jen to, že se rád seznamuju, když mi písnete vzkázek, tak určitě odepíši.
Můj profil