Räikkönen je rád, že je třetí | Kimi Räikkönen

Dozítřejší kvalifikace vyjede pilot stáje Ferrari Kimi Räikkönen zetřetího místa. Reportérům v Brazílii ale přiznal, že je se svoustartovní pozicí spokojen. Třetí místo je podle něj lepší než druhé.

Před finského jezdce se postaví jeho týmový kolega Felipe Massa aJarno Trulli s Toyotou. Důležité je, že až za Räikkönenem bude státlídr šampionátu Lewis Hamilton.

"Myslím, že jsem víceméně udělal to, co se ode mě očekávalo," řekl Räikkönen. "Jsem na dobré startovní pozici a jsem rád, že jsem třetí a ne druhý, je to dost dobré místo pro start."

"Doufejme, že dobře odstartujeme a stejně jako loni sivybudujeme nějaký náskok. To by bylo perfektní a je to taky náš cíl.Potom už to není na nás."

"Naše jediná šance je pokusit se být první a druhý a doufat vtrochu štěstí. Z tohoto úhlu pohledu to nezáleží na nás. Uvidíme, co sestane."

Stále ještě úřadující mistr světa potvrdil, že zítra by měly být oba vozy Ferrari v závodě silné.

"Myslím, že auto je rozhodně dobré. Neměl jsem úplně snadnývíkend, jsme ale tam, kde bychom být měli. Jsem přesvědčen, že v závoděbude auto znovu silné."

"Trpím tu trošku nedotáčivostí, ale pro závod to nebude takšpatné, protože budou namáhány hlavně pneumatiky. Uvidíme, co zítrapředvedeme, nemáme ale špatnou pozici."   

O autorovi

  • Jméno MAXxDimension
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • Mno tak nevím co o sobě psat. Já veselá, romantická a svým smylsem i lehce bláznivá osoba. Co bych jen mohl napsat? Snad jen to, že se rád seznamuju, když mi písnete vzkázek, tak určitě odepíši.
Můj profil