Vettel přiznal svou touhu závodit za Ferrari | Ferrari

SebastianVettel bývá považován za jednu z nejzářivějších hvězd budoucnosti.Teprve jedenadvacetiletý pilot Red Bullu se letos ještě v barvách ToroRosso stal nejmladším vítězem závodu v historii formule 1. Nejen doma vNěmecku bývá považován za nového Michaela Schumachera.

Schumacher své největší úspěchy dosáhl za svého jedenáctiletéhoangažmá u týmu Ferrari. Magazín El Pais se proto Vettela dotázal, zdaby bral spíše titul mistra světa, nebo místo u Ferrari:

"Radši titul. Ale buďme realisté, toho se nedá dosáhnout, pokudnesedíte v jednom z nejlepších vozů v poli. A Ferrari dokazuje, žetakové vozy umí stavět. Samozřejmě je mým snem v budoucnu závodit vjednom z jejich vozů."

Mladý Němec se také vyjádřil ke srovnávání se Schumacherem:

"Když jsem byl dítě, byl Schumacher mým idolem. Stále jím je. Jeto velká osobnost, není na něm nic arogantního. Nesnažím se ho alenapodobovat.

Každý si musí najít vlastní styl. Nemůžete jen tak imitovatSchumachera nebo Alonsa. Fernando je a vždy bude svůj. Nikdo dalšínemůže být Alonsem. Stejné je to se Schumacherem. Nikdo není jako oni.Jsou unikátní."

O autorovi

  • Jméno MAXxDimension
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • Mno tak nevím co o sobě psat. Já veselá, romantická a svým smylsem i lehce bláznivá osoba. Co bych jen mohl napsat? Snad jen to, že se rád seznamuju, když mi písnete vzkázek, tak určitě odepíši.
Můj profil