Myšlenky   30.Červen 2009


Sedím nad listem čistého papíru a přemýšlím jak nejlépe vyjádřit myšlenky, které se mi honí hlavou. Jak nejlépe využít ten dar našich předků, kdy můžeme bez větších problému zaznamenávat pomocí pár tahů inkoustem naše vzpomínky, touhy, sny.

Sedím, nevnímám a uvnitř sama sebe přemýšlím jaká vlastně jsem. Čas ubíhá a já velkoryse mrhám svými dny. Cílevědomost a  tvrdohlavost. Toto duo mých vlastností mě už pár let ruku v ruce doprovází na cestě mým životem. Jsem ale opravdu taková? Nebo jsem si jen tyto vlastnosti po názorech ostatních přivlastnila a já se nyní za ně schovávám? Nejdu s davem a doufám, že se k němu ještě nějakou dobu tuctově a z pohodlnosti nepřipojím. Chci být úspěšná, tak moc chci být úspěšná, že často nevidím kolem. Procestovat svět, mluvit některým jazykem jako by byl můj rodný, mít se stále kam vracet a vědět, že rodiče jsou na mě hrdí, to je to, co se snažím vytvářet a budovat. Být v jejich očích ta nejlepší a oplatit jim vše co pro mě udělali. Mít zkušenosti a z nich čerpat, protože napravit chyby není ani z poloviny tak těžké jako si je uvědomit. Jak ale můžu rozumět ostatním, když nerozumím ani sama sobě? Jak nejlépe využít všeho co mi život nabízí? Měla jsem štěstí. Štěstí narodit se v 20.tém století, v srdci evropy, v milující rodině. Žít v demokracii. Žít ve světě neomezených možností.

Sažím se žít čestný život abych se ,až zestárnu, mohla ze svých činů radovat podruhé. I přesto však budu opouštět svět s pocitem, že jsem poznala jen zlomek žití.

napsal/a: Maayaa 13:56 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

gejzakovac 30.06.2009 17:03:24

velmi krasna zena sy kis love jowww