« Domů | 1.díl - Začátek »

1.díl - Začátek (BLACKBLOG - KREV, POT A ŽIVOT)

Převzato od Colout Planet, blogy: Tímto úvodem bych Vás chtěl seznámit s mím novým projektem. Pár lidí mně celý prázdniny zásobovalo zprávami, že jsem nějak omezil vlastní blog na Colour Planet a že jsem někde v ústraní, tak jsem nechtěl už lidi nechat číst co se mi stalo, drby apod, ale naopak Vás seznámím všechny s celým mím životem... Přestavuji Vám první díl mého nového projektu: BlackBlog - Krev, pot a život I.

ZAČÁTEK ... je to kde začali ťikat mé životní hodiny a utíkat moje první dny života. Narodil jsem se v Červnu na první letní den. Ten den bylo prý krásně a do porodnice, kde leželo nemluvně "já", tak dopadali první letní sluneční paprsky. V tu dobu jsem ještě nevěděl co mi život přinese a jaké lidi poznám. Jak dny utíkali, tak i já rostl, poznával nové věci, nové vůně a pachy a také nová místa pro mně v té době ještě neznámá.

Začínal jsem postupem času dělat svoje první krůčky a vydávat první dětské zvuky. V hlavě mi utkvělo pár vzpomínek a tak jsem se rozhodl něco vydat a rozhodl jsem se pro svojí autobiografii. A k tomu jsem také využíval pár lidí, kteří ani o tom nevěděli a použil je pro svůj materiál, abych mohl něco napsat. A ty lidé mi skvěle pomohly poznat mojí minulost a mě samotného. Právě sedim ve vlaku (tyto řádky mám napsáno už déle, takže ve vlaku nesedim, když to jsem dávám..) a jedu domů. Je noc a já při pohledu z okna vidím sám sebe a vidim jak jako malé batole, které při odpoledních procházkách se hraji v kočárku s dřevěným autíčkem a v té chvíli jsem ještě takové bezbranné a nevím jaké věci mi stoupí do cesty v životě. V této autobiografii chci zveřejnit dost věcí, které by správně měli zůstat "pod pokličkou", ale musí ven, protože souvísí s tímto cleým dějem a mím životem. Tam kde kapitola otvírá staro-nové poznatky a fakta...

...začíná i moje... (pokračování příště)



:::: Vše co tady napíšu bych chtěl věnovat Terezce & Terezce, Honzíkovi, Peťovi, Kubíkovi z Přerova, Lucince, Jolance, Elišce a všem jako památku na mně. :) Mám Vás rád.

O autorovi

  • Jméno Madonna_Boy
  • Region České Budějovice
Můj profil

Poslední příspěvky

Archiv