17.Listopad 2008
Lev Beran

Typ: Panovník a vládce

Beran se Lvem se rozhodně nenudí. Oba máte oheň v krvi, umíte žít velkolepě, máte fůru společných zájmů. Dobře se doplňujete a dáváte lásce křídla. Oba jste zrozeni v ohnivém znamení a jste lidé činu. Vzájemně se přitahujete, mnohdy máte společné cíle a myšlenky. Tento vztah je hlavně o plamenné vášni, dominanci a o tom, kdo má navrch - a kdy! Obě znamení dokážou být netrpělivá a hrdá. Lev je rád zahrnován obdivem a oceněním, což se Beranovi velice rychle přejí a není schopný tyto služby poskytovat. I když je tento vztah vždy vzrušující, Beranovi může někdy vadit Lví sklon k flirtování. Beran je pod vlivem planety Mars a Lev patří pod samo Slunce. Raději se snažte tolerovat toho druhého, tím tak dosáhnete svých cílů a navíc si užijete legraci.

Celková shoda mezi znameními: 90%



Lev Býk


Typ: Panovník a obchodník

Býk a Lev se až příliš přitahují, ale špatně doplňují. Lev žádá luxus a rád se baví. Býkovi stačí jednoduchost. Zpočátku se snaží Lva zahrnout vším požadovaným, ale za čas je přívalem přání a vyžadovaných darů unaven. Obě tato znamení milují vysokou životní úroveň a bohatství. Býkovi vládne planeta Venuše (láska a peníze) a Lvovi vládne Slunce (ego). Slunce vyzařuje teplo a světlo a také Lev ve skutečnosti oplývá energií a entuziasmem. Venuše představuje lásku, krásu a luxus. Lev nabízí obohacení a vzrušení a Býk stabilitu. Bouřlivé a problematické partnerství s malou perspektivou.

Celková shoda mezi znameními: 60%




Lev Blíženci


Typ: Panovník a optimista

Lev přitahuje svým vzezřením, chováním, projevem i důstojností. Přejete si okusit jeho oheň, dobýt jeho srdce? Buďte milí, roztomilí, perfektně oblečení a naparfémovaní. Blíženec vždy ve Lvovi vyvolá inspiraci, obrovský zájem a opačně. Lev a Blíženci mají oba hodně energie. Lev chce stát v čele každého projektu, činnosti, nebo třeba výletu, Blíženec má potřebu prostoru a dostatečné svobody pro myšlení tak, jak mu to vyhovuje. Nikdo z nich nemá na vrch, jeden druhého mají v hrsti stejně. Oba mají smysl pro hru a vzrušení, proto tento vztah může být oboustranně vyhovující.

Celková shoda mezi znameními: 75%



Lev Rak

Typ: Panovník a rodič

Nacházíte v sobě vzájemné sympatie. Rak nemůžete bez Lva žít, myslí na něj každou vteřinu, je jím okamžitě fascinován. To je láska, jen aby dlouho vydržela! Rak se zalíbením obdivuje sílu i vůli Lva, ale když se ten rozohní, city i zájem pohasnou. Lev i Rak dávají přednost pohodlí a bezpečí, a to oba do značné míry. Tato znamení mají ráda příjemné domácí prostředí a uzavřenou rodinu. Pakliže si dáte dostatečnou volnost, bude to fungovat! Lev se navíc pokouší dát Rakovi pocit bezpečí, za co se mu Rak odvděčí zbožňujícím obdivem, který Lev potřebuje.

Celková shoda mezi znameními: 70%



Lev Lev


Typ: Dva panovníci

Jste si sympatičtí od prvního setkání. Jste si podobní, znáte své klady - srdečnost a horoucí srdce, ale i zápory - přílišná hrdost a sebejistota. Vzájemně se obdivujete, občas soupeříte, milujete přepych, zábavu a obdiv. Lev je králem džungle a také z kombinace dvou Lvů srší energie a entuziasmus dvou rozených vůdců. Vzhledem k tomu, že oba toužíte po moci a ovládnutí toho druhého, bude vaše partnerství spíše připomínat ring, než teplo domova, ale existuje přeci zlatá střední cesta, stačí si ji stanovit.

Celková shoda mezi znameními: 80%



Lev Panna


Typ: Panovník a rádce

Můžete spolu docela dobře vyjít. Pracovitost Panny a důmyslnost Lva se celkem dobře spojuje. Impozantní Lev může fascinovat Pannu. Zahledí-li se do sebe, dlouho jim to nevydrží. V začátcích vztahu nebudou Lev a Panna vidět na svém partnerovi nic jiného než chyby. Lev může působit jako tyran a Panna zase příliš kriticky. Žádný z partnerů by neměl toho svého postavení ve vztahu zneužívat, hlavně Panna, totiž Lev by ji mohl snadno zapudit! Pro trvalý vztah se nehodí.

Celková shoda mezi znameními: 70%



Lev Váhy


Typ: Panovník a diplomat

Silně se přitahujete, máte spoustu společného, oba se vzájemně obdivujete, předháníte se v komplimentech. Nechybí vám šarm, bojovnost, vyšší cíle. Milujete přepych, cestování, přírodu a svou rodinu. Váhy zklidňují a tiší výbušnost Lva. Ve vztahu jsou tito dva v pozitivní rovnováze. Váhy si zakládají na svém šarmu a dobrých způsobech, které krotí rozkazovačnou a hořkou osobnost Lva. Vhodné pro krátkodobý i dlouhodobý vztah.

Celková shoda mezi znameními: 75%



Lev Štír

Typ: Panovník a agent

Složitá kombinace - přitahujete se i odpuzujete, bojujete nestejnými zbraněmi, utápíte se ve vášni a žárlivosti. Nic si nenecháte líbit. Vaše hádky, žárlivost, nedůtklivost, hádavost, hysterické až agresivní projevy neberou konce. Lev si rád vychutnává pohodlí a luxus a věci často rozjíždí ve velkém. Lev má sklon k okázalosti, což se Štírovi líbí a rád bude Lvovi publikem, které Lev v rovnocenném vztahu vyžaduje. Štír by neměl podceňovat Lví ušlechtilost a Lev jeho uvědomění. Lev chce Štíra ovládat, což Škorpión nesnáší.

Celková shoda mezi znameními: 60%



Lev Střelec


Typ: Panovník a kliďas

Ideální spojení! Ohnivá znamení milují život velkorysý, zábavný, společenský, plný dění. Oba máte vřelá srdce, smysl pro humor, podobné vidění i zájmy, rádi se také předvádíte. Jste výbornými hostiteli a znamenitými kuchaři. Obě znamení jsou někdy netrpělivá, ale dokáží být i roztomilá. Lev se někdy může zlobit na Střelcovo flirtování, v jejich vztahu bude zase na druhé straně nuda spíše vzácností. Váš společný život by neměl být nějakou překážkovou dráhou, pokud si stanovíte jasná pravidla. Tento vztah může být velmi šťastný a oboustranně posilňující.

Celková shoda mezi znameními: 90%



Lev Kozoroh


Typ: Panovník a státník

Buď se vy dva minete, anebo zasáhne-li osud - je to láska na třetí pohled. Dokážete se vzájemně fyzicky i duševně přitahovat. Kozoroh se drží příliš při zemi, je šetrný, Lev rád rozhazuje. Oba jste ctižádostiví, snaživí a udržujete rychlé pracovní tempo. Oba partneři narození v těchto znameních si libují v pohodlí, hýčkání a lásce, která je dovede ke kýženým cílům. Lev i Kozoroh se dobře cítí ve světle reflektorů a mají v oblibě hmotné majetky. Krátkodobý vztah může být vzrušující, dlouhodobý nemá perspektivu.

Celková shoda mezi znameními: 70%




Lev Vodnář


Typ: Panovník a inovátor

Mohl by to být velmi romantický vztah. Vodnář má šarm, inteligenci, je duchaplný a vtipný, což na Lva zapůsobí. Jsou tu ale i protiklady, které se natrvalo nemusí přitahovat. Vodnář je intuitivní a prokoukne stále se producírujícího Lva. Mnoho vztahů Lvů s Vodnáři vzkvétá díky jejich nekonečnému vzájemnému obdivu. Lev oceňuje individualitu, předvídavost a kreativitu, což jsou všechno typické vlastnosti Vodnáře. Naopak Vodnář obdivuje Lvovu zanícenost, šarm a důstojnost - Vodnář totiž oplývá nápady, ale ne vždy je dokáže dovést ke konci, v čemž zase vyniká Lev. Trvalejší vztah potřebuje množství tolerance.

Celková shoda mezi znameními: 55%



Lev Ryby


Typ: Panovník a pohodář

Je to často láska na první pohled. Ale citlivá a složitá Ryba nesnáší ohnivého Lva pro jeho vypínavost, družnost, obdiv k druhému pohlaví. Přeje si mít Lva jenom pro sebe, ale on se potřebuje rozdat všem. Lev je rozený vůdce a v soužití s Rybami se často stává ochráncem svého slabšího partnera. Ryby naopak poskytují Lvovi obecenstvo, které potřebuje ve společnosti a pro naplnění svých ambic. Ryby jsou znamení, které, stejně jako voda, naplňuje jakoukoliv nádobu, do které jsou ponořeny. Těžké a komplikované spojení, pro trvalý vztah se nehodí.

Celková shoda mezi znameními: 60%

Zajímavý to partnerský horoskop:-Nejlíp by mi to prej slo se Štíre...žádnýho neznám:-)
vložil: Majky0070 ¤