13.Duben 2008

DŮM Simpsonovych | Simpsonovi

Velmi zajímavě postavený dům rodiny Simpsonových se nachází v severní části města Springfield, v ulici Evergreen Terrace 742. Simpsonovi sousedí s Flandersovými, které má dům po své pravé straně. Dříve naproti sobě měli dokonce i prezidenta Spojených států George Bushe s jeho ženou Bárou, ale kvůli tomu, že si sousedé vůbec nerozuměli, Bushovi se v díle Dva zlí sousedé, kdy se přistěhovali, rovnou odstěhovali. Dům toho zažil opravdu hodně: nejen že byl několikrát málem zbořen, ale párkrát se stal i terčem zlodějů.

Dům má sklep, v které je hlavně pračka, sušička a také Homerovo "bohatství", mezi které patří několik let staré TV programy. Někdy se však sklep stane útočištěm toho, koho si Simpsonovi přivedou domů.
Dále Simpsonovský dům tvoří přízemí, v kterém naleznete pokoj s piánem, krbem a sedačkou na které většinou spí děda Simpson. Hned vedle něj je obývací pokoj s televizí a gaučem, v kterém má Homer "vysezený ďůlek". Z obýváku se potom dá přejít do kuchyně, kde je modrý kulatý stůl, myčka na nádobí, lednice a vůbec vše co by v kuchyni nemělo chybět. Z kuchyně se dá přejít do jídelny, která je v seriálu využívána jen málo, protože Simpsonovi hlavně jí v kuchyni. Nesmíme ještě zapomenout na garáž, v které Simpsonovi nechávají své dvě auta nebo v které Bart učil, když měl domácí vyučování od matky.
Když se vystoupá v předsíni po schodech, objevíme první patro, kde má Bart, Líza i Maggie své pokoje. Je tam také celkem velká koupelna, kterou však využívají děti. Homer a Marge mají totiž vlastní, kterou mají lehce propojenou se svojí ložnicí.
Ještě výš je i půda, kde mají Simpsonovi ty nestarší věci. Např. Bartovy reklamní předměty z doby, kdy byl hvězda díky své větě "Já to nebyl", Homerovy desky z doby, kdy byl uznávaným zpěvákem skupiny Břitníci nebo i Marginy středoškolské výkresy, na kterých se nejčastěji objevoval její idol Ringo Star z Beatles.

 

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů