Už nikdy!!!!   26.Březen 2008


Ahojky všichni... Jelikož se odkaz na tyhle stránky dostal do špatných rukou, byla jsem nucená, vše smazat... Stejně již byli nepotřebné, protože se vše vyřešilo.. A já už nechci vzpomínat, nechci psát!!!Alespoň né o NĚM!

Dozvěděla jsem se, co bylo důvodem opětovného zklamání v člověku, kterého jsem kdysi milovala.

 Naštěstí už je to pryč. Láska i žal, radost z každého setkání i smutek z každého loučení...

Poslední sbohem bylo bolestivé, to přiznávám, ale kupodivu nikoliv překvapivé. Asi jsem to jaksi čekala.. Asi jsem věděla, že ta osoba není ničeho jiného schopná...  Moc dlouhá doba na prokouknutí!!!

No, už se netrápím, ba naopak.. Vše se dalo jiným směrem a nějak se to tak zamotalo, že jsem momentálně zamilovaná do svého přítele, se kterým jsem už od poloviny října.. Před půl rokem bych vám řekla, že je to absurdní, že už se nikdy nezamiluju, ale zamilovala a to vážně až bleskovou rychlostí.. Ani já sama tomu ještě stále nevěřím..  A to ještě vím pár okolností, které vám neprozradím:-), a které by to mohli  ještě více vyvrátit! A to mi věřte!!:-)

Je sice pravda, že ta láska není tak vášnivá, nerozumná, ulítlá, vybojovaná, posedlá, jako tomu bylo u té osoby předešlé, za to je však láska k mému Davídkovi upřímná, krásná, vyrovnaná a hlavně oboustraná!!! Moc si toho človíčka vážím. Vím, že by pro mne udělal cokoliv a za to mu vážně děkuji!!

Prostě jsem doopravdy šťastná!! Po dlouhé době opět jsem...

Neříkám, že jsem v době, kdy jsem znala JEHO nebyla šťastná, byla. Ale tak týden a pak následoval měsíc mučení a výčitek...  

napsal/a: MarioPerun 14:49 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář