26.Říjen 2008
Nazdárek Kašpárek :-P

Taky jste měli tak fajn dny?NO já jo:-P

Ve středu jsme jela do Litomyšle. Jako jeli dva busy a asi osm učitelů. Cesta tam byla v klidu a dokonce byla i půlhodinová přestávka. JEdna učitelka mi dokonce vlezla až na záchod to jako bylo za moc. No po dlouhé době jsme teda konečně vyjeli. My se zatím živili jakým si zrním :-D a křupkama no. Pak jsme tam dojeli rozdělili se do skupinek podle busů a šli na prohlídku zámku. Prohlidka jako samotná byla nudná a mimochodem se tam nesmělo fotit tak jsme si vyplni blesk a bylo no. Na konci jsme zjistili, že jsou tam kamery :-D. No samozřejmě S3.C tam dělalo bordel a furt se smálo a tak to musí bejt. Pak nás zavedla ta průvodkyně co mluvila strašně potichu, že nevím co mluvila, kamsi do divadla, tam jsme si sedli na ty sedačky a já čekala, kdy tam vyskočí kašpárek a ono nic no :-( Poté jsme se dali dohromady s druhou půlkou a šli si projít město no a nakonec jsme skončili v hotelu Dalibor, kde pro nás bylo nachystáno jídlo. Předkrm byla zelenina s krabími tyčinkami jak pro vegetariány no pak následovalo maso se sýrem šunkou a ananasem a hranolky myslím :-D. Nakonec byl zákusek. NO a pak byl rozchod tak jsem skončili kdesi v hospodě.Tam jsme kecali a pak šli na sraz. Museli jsme najít bus protože se nám nějak ztratil :-D. Vyjeli domů. Cesta se dala. I čokoládu jsme měli:-P.

U školy na mě čekali naši, aby mě odvezli domů, protože jinak bych nestihla vystupko na ledě:-P.
Vystupko bylo v klidu teda nejprve byla háfo zima a strašně to klouzalo ale jinak super. Po vystupku jsme šli na čaj všechno jsme pomluvili a já šla dom.


Čtvrtek

No tam jako nejlepší bylo OSV, pro ty neznalý je to osobnostní vyuka. První hodinu jsme chodili po slepu po škole. Museli jsme projít celou školu a pak se vyměnit a ta druhá ji naváděla a vedla ji. To vždy bylo jo toho znáš tak mu zamávaj tak jsem návala a prý i koštálovi jsem mávala:-D. V druhé hodině jsme takvé hráli hry poslepu ale to tu ted nesmím napsat aby druhá půlka to nevěděla :-P ale bylo to drsné. 


Pátek

Se třídou jsme šli na veletrh Hospi Fair nebo co :-D co já vím :-D.Tak jsme to tam s holkama prolítli.A pak, že se protáhnem na gaudeámus. Nakonec to bylo v pohodě a dostali jsme se tam v klidu. Odnesli jsem si pár letáčků a hlavně bombonůl a vyplnili několik anket. Pak jsme šli. Jela jsem dom, kde jsem nechala věci a jela zpět do Brna za Michalem. Byli jsme ve Vankovce a pak do Olympie a pak jsem jela dom. Byl to super krásný den.


Tak to byli takové tři školy dny které byli v pohodě :-).

Martinka :-)
Vložil: Martan_ka ¤