Poslední příspěvky
Archiv
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Maya blogiiisek

Blogisek pro všechny!
07.Leden 2008
Chci hodného kluka!
Vždy jsem si kladla otázku, jak to s těmi kluky je? Proč jsou HODNÍ KLUCI a ZLÍ KLUCI? Oni kluci jsou od přírody povětšinou hodní, i když je hodně ovlivňují jejich přátelé, výchova a ZKUŠENOSTI. Kdy se tedy stane ten zlom, že se z kluka stane zlý????

Zastávám názor, že největším podnětem ke změně chování jsou zkušenosti...

Kluci věří v lásku a romantiku, chtějí dát své srdce..... a to plnohodnotně své partnerce, kterou opravdu milují, darují... Jenže co udělá ona partnerka? HODNÝ KLUK ji prostě neimponuje... Hledá "lepšího"... Hlavně takového, kterým si NEBUDE JISTÁ a který bude BOREC NEJVĚTŠÍ... aby ji ho holky záviděly!!! Tahle holka je ZLÁ a umí pekelně ublížit :-( (není každá taková)

Životem a láskou zklamaný kluk přestává věřit v LÁSKU.... Když ho opustí bez závažného důvodu partnerka, pochubuje sám o sobě a o tom, co dělal špatně... Byl hodný a láskyplný, ale NEVYŠLO TO, PROČ???

Ještě pár takových zlých holek a kluk si vytvoří názor, že BÝT HODNÝ k holkám SE NEVYPLÁCÍ, nemá to cenu a takové kluky holky nechtějí...

Kluci začnou střídat partnerky, a holky si přestanou být tímto klukem JISTÉ... A je to pro holky opět výzva ...  Jenže kluci se dlooouhou dobu nemění. Citově se nevážou, již nedokážou cítit tak vysoké city jako dříve a když potkají hodnou holku, dovedou ji pekelně ublížit....

Holka si připadá dost využitě a hledá lásku v náruči jiného.. V případě, že se minulá situace opakuje, holka po čase také přestane hledat lásku...A tzv. si užívá...

Postupem času každý z nás prochází těmito zkušenostmi. Někdo víc a někdo méně, záleží na tom, kdy potká "toho pravého" nebo "tu pravou"....

TAKŽE HOLKY, NEMŮŽEME SI ZA TO, ŽE JSOU KLUCI V POZDĚJŠÍM VĚKU ZLÍ, NÁHODOU SAMY??? Proč rozdáváme tolik bolesti? Proč nehrát fair-play???
posted by Mayenka @ 16:00  
Komentáře (6):
  • Fish (08.04.2008 14:19:52) říká…

    Kolotoc ktery nema vypinac. bohuzel

  • ARKMAN (16.01.2008 18:50:39) říká…

    No vlastně ani ne k sobci jako k bezprostřednímu extrovertovi co na většinu lidí kašle ... z praktických a pochopitelných důvodů :)

  • ARKMAN (16.01.2008 18:48:36) říká…

    Moc to řešíš. Buď to s ním půjde nebo to s ním nepůjde :) Ale hezký popis jak to vzniká. Docela se v tom vidím. Vývoj od naivního melancholika směrem k sobci. Škoda, že není návratu zpět, když si člověk ujasní priority. Prostě ho přestane zajímat uplně všechno co na základě zkušeností už dokáže předvídat.

  • Semi (11.01.2008 23:45:24) říká…

    moc krasny prispevek...a bohuzel skutecne pravdivy...

  • Krupi19 (09.01.2008 12:14:17) říká…

    Perfektní článek, který má svou pravdu... Úplně s ním souhlasím. Každá špatná zkušenost v Tobě zanechá své stopy.. Jen tak dál Mayo, psaní Ti opravdu jde ;-) Moc džím palce ;-)

  • Juraszek (09.01.2008 09:17:48) říká…

    Máš ale bohužel naprostou pravdu...

Přidej komentář
« Domů