Poslední příspěvky
Archiv
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Maya blogiiisek

Blogisek pro všechny!
19.Leden 2008
Za smysly vnímání...I
PŘÍBĚH:
Jednou jsem spala na posteli a najednou se proberu, bylo to zhruba něco po půlnoci. Měla jsem otevřené okno, byl parný letní den. Náhle uslyším praskání parket v chodbě směrem k mému pokoji a na to praskání navážou brzy zvuky parket v samotném pokojíčku. Zvuky jsou postupné a postupují až v místech, kde již parkety nepraskají, přestanou. Absolutně se bojím, je to moc velká náhoda na to, aby TAKHLE praskaly parkety!!! Po chvíli slyším prasknutí skříně. To je ale náhoda, že? Ležím nehybně v posteli, skoro nedýchám. Nechci to vnímat a nechci TO vidět. Kdybych to viděla, dostanu infarkt. Nikdy nikdo nebude na toto připraven!!!

Ležím na zádech a náhle mě zamrazí levá noha, i když je teplý letní den. Byla jsem absolutně soustředěná na své pocity a snažila se vnímat svými smysly a ano! Cítila jsem TO! EXISTUJE TO!!! Náhle cítím tlak nad svým obličejem, skoro jako by se nade mnou něco neviditelného shýbalo. Není to zlé, ale vystrašilo mě to!

Další den vyprávím o zážitku rodičům. Třetí den za mnou příjde mamka a říká, že se ji přihodilo něco podobného. Měli s taťkou v ložnici otevřené okno a náhle uslyšela, jakoby se někdo otřel o topení. Nebylo to prasknutí, ale OTŘENÍ. Dále slyšela kroky (stejně jako já) směrem do pokoje. Taťka tvrdě spal. Náhle se probudil a zeptal se mamky:"říkala jsi něco?"
Možná to byla jen jedna zbloudilá duše ze hřbitova nebo někdo mrtvý známý... (bydlíme naproti hřbitova).

Myslím si, že Duše se rodí neustále do nových a nových těl a s sebounese dobro a zlo z minulého života, což ovlivňuje život člověka (jestlibude dobrý, špatný, nebo co člověka potká či může potkat). Životovlivní také aktuální pokrevní rodina (rozepíšu snad v jiném článku). Duše jsou dobré a zlé a život je pro ně může být třeba peklem/očistcem, aby se mohly stát něčím vyšším.
 
Jedno je jisté, NIKDY NIKDO se nesmí dovědět, co je po smrti. Protože kdyby jste se dověděli, že máte nekonečně mnoho životů, pracovali byste, vzdělávali byste se? Nezabíjeli byste a nekradli? Nebrali si životy, kdyby se vám aktuální život nelíbil? Nežili byste promiskuitně a nebrali drogy?

Zavládl by na světě CHAOZ a normy by přestaly platit..... Byli bychom živí, ale na ničem by nám nezáleželo, jako bychom byli mrtví... A proto nikdy nikdo nebude mohl říct, co prožil, čím byl a jak to vlastně je...
ŽIVOT SE NEUSTÁLE OPAKUJE, ALE NIKDY SI TÍM NEBUDEME JISTÍ!




posted by Mayenka @ 14:12  
Komentáře (5):
  • Mayenka (06.02.2008 20:32:18) říká…

    já to vím ;-) od začátku

  • ARKMAN (04.02.2008 22:40:02) říká…

    Sakra :D

  • ARKMAN (03.02.2008 22:57:19) říká…

    No já jenom, že mi taky spadlo zničehonic kolo doma... a pak sem četl ve zprávách, že v některých místech na Ostravsku bylo 3,5 stupně zemětřesení jak sebou nějaké to podloží trhlo :D

  • Mayenka (19.01.2008 16:44:56) říká…

    no vidíš, a to je právě to, všechno racionalizujeme a koukej, jak to pak vypadá. Nikdy nebudeš věřit v to, že něco je našimi smysly nevnímatelné, protože se snažíš vše racionálně vysvětlit ;-)

  • PissOnYourGrave (19.01.2008 15:10:40) říká…

    Nemáte spíš barák na písko-jílovém podloží? :)

Přidej komentář
« Domů