Poslední příspěvky
Archiv
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Maya blogiiisek

Blogisek pro všechny!
06.Únor 2008
Za smysly vnímání...II
DUŠE, DOBRO A ZLO jsou tři síly, které nedokážeme vnímat, ale jsou tu... Ráda bych se s váma podělila o svůj názor ohledně duší a posmrtného života.
Jsempřesvědčena o tom, že děti dokážou mnohem více vnímat věci a fakta nežstarší a dospělejší lidé. Když jsem byla malá, zdál se mi mnohokrátsen, který jsem nedokázala popsat. Bylo to o potratu (několik staletí zpátky, jiná doba, oblečení, lidi). To, že to byl potrat, na to jsempřišla mnohem mnohem později. Nevěděla jsem, co se mi zdá a zařeklajsem se, že na ten sen NIKDY nesmím zapomenout a jednou jeho smysl pochopím a tak se také stalo....

Jak jsem mohla vědět, jaktakový potrat probíhá a jak se mi o tom vůbec mohlo zdát ve třech,čtyřech letech? Usoudila jsem, že to ze mě mluvila minulá duše a že vminulém životě jsem vykrvácela právě při .......... :-( Otázkou snůse zabýval již S. Freud, který popisoval stavy nevědomí dětí, kterým sezdá o válkách a jiných faktech, aniž by něco takového kdy prožily nebozahlédly.)

Neumím si duši plně představit, ale jediné, čímpřicházíme vyšším silám na kloub, je vnímání našich POCITŮ, které násněkdy bezdůvodně přepadnou a nesnažíme je ignorovat. Přečtěte si příběh v článku Za smysly vnímání I. a zkuste se nad ním pozastavit!!!
posted by Mayenka @ 21:48  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů