19.Listopad 2008,22:09
Ahojíneeek,wááá no dneska teda fak ,,super" den. V noci jsme spala asi 2,5hodinky, krásně sněželo co?:P Celou noc sem jen brečela, poslouchalamusic a čuměla do stropu a do zdi a přemýšlela....ale nicnevymyslela....Noo ráno do školy, myslela jsme že si to dám...ale asi 4hodiny jsem tam prospala...:D Njn, po takové probdělé noci...Noo jakooodpoledne jsem byla u Denisty s Ikonkou, mi dělal manikůru a upa mizwedla náladičku moc aj Ikča...strašně moc díkuju zlatínka moe:-* No apak sme šli na Max, cestou sranda, ale jak sme došli tam tak my nebylonějak dobže, zas ten tlak mi asik kolísal a nálada taky upadala...takžejsem šla za chvilku dom.
Doma jsem hnedka zalezla do horné vany a chvilku tam usla a krásněse vyrelaxovala...ještě kdyby se mi z hlavy vypařilo ty věci co mě tamkazí náladku tak by to bylo bezwadné.
17.11. Exnutí Akvárka
Před rokem, tento den, jsem já,Kíša, Jája, Pepa a Haňulka, kalili u nás doma, protože jsme volný byt.Noo tak sme chlastali růžové vínko a jako v phodce kalbička, pak smehráli flašku a já se chvilku nudila a tak mě nenapadlo nic lepšího, nežsi vylézt na židlu, abych dosáhla do terárka s leguánkou a chtěla jsemsi ju pohladit. NOoo ale jaksi sem to nevychytala a terárko jsem seboustrhla dolů, při mém pádu ze židle...skončilo na mě a na Hanči anajendou upa tma... To byl děsněj poděl, a tak jsme u nás rychleuklidili co se dalo a vypadli wen....No a nějak sme se zasekli nazastávce s Jájou a kouřilis me tam a kolem jeli cajti...tak náschytli...taky super...jsem si vymyslela jinou identitu a pak sme jimutekli...ještě sme se pár dnů báli, protože si brali kontakt i na Jáju,ale pak to nějak odpadlo a vše bylo v klídku, každopádně nejvícpodělnej večer s takovím dobrodrůžem....
 
vložil: MiKinKa15
Permalink ¤


0 Komentáře: