Den s celebritou   02.Květen 2009


Dnes nadešel ten den.Den ,,D‘‘.Těším se na něj už asi dvaměsíce.S kamarádkou jsme hrály soutěž v rádiu a vyhrály osobní setkánív klubu,který je v našem městě a s Dj,který je ve světě brán zaBoha.Podle mě by ho mohli vyhlásit za Dj století.Vždy poslouchám jeho muziku avzpomínám na šťastné chvilky.A jak nám řekli:,,vyhráváte osobnísetkání‘‘,myslela jsem,že skolabuju.Panebože,až teď si uvědomuji.Nemám nic nasebe.Musím prostě jako VIP nějak vypadat a ne tam jít v odrbaných teniskácha ušmudlaném tričku.Volám Lence,ať jde semnou.podle mě má na to stejný názor.

 V obchodě:s Lenkou řešíme dilema.Mám si vzít raději to třpytící se nebo spíš tentopík,který nádherně zobrazuje můj dekolt?

                  ,,Víš co Leni?ty si vezmi ten třpytící se a já ten druhýjo?‘‘Souhlasila.Sice po půl hodině,ale nejde jí o to tolik,jako mě.I když mámepokojík vylepený jeho fotkami a plakátami,chodíme denně na fóra apod.,nejde oto tolik.

Před klubem:stojíme ve frontě a jen vyhlížíme,kdy vystoupíz auta a vejde dovnitř po tom červeném koberci náš DJ.Přijíždíautomobil.Až teď si všímám.Vždyť to je limuzína a za ním kordony.Nemůžu uvěřitže jsem tady.A navíc s mojí nejlepší kámoškou.

Naše malé interview:je tak sladký.Mám na něj tolikotázek.před malou chvílí dohrál a já mu pokládám ty zbytečně dlouhérozebírající otázky.Asi nejsem normální.Lenka chuděra neměla čas se ho na niczeptat.když chtěla něco říct,vlezla jsem jí do toho a skoro odpovídala zaFullera.Lenka mi pak řekla že odchází a já teda ať jde,že noc ještě nekončí.Zklubu vyletěla s brekem a já ji nechala jít samotnou.

Na místo toho jsem se bavila s Fullerem.Je tak milý apozorný.Má výborné sety no a prostě je jen škoda,že má známost.Ta za ním pakpřišla a bylo mi blbé dávat otázky.Je ale pravda,že to byl snad nejlepší denv životě.Zeptal se mě dokonce,jestli nechci hodit autem domů.Říkám teda žejo.

U domu:když mě vysadil a rozloučili jsme se,pořád jsemcítila jeho vůni.Tu nasládlou chuť voňavky,která mu udávala tlukot srdce.Bylomi jen líto,že Lenka musela jít dřív.No nic.Zítra už to bude den jako každýjiný a půjdu si to vyžehlit za Lenkou.

O pár dní později: titulní strana novin-Dj Fuller.Proběhloosobní setkání a do jedné fanynky se zamiloval.Otevře mu fanynka své srdce.SLenkou jsme se jen na to dívaly.I když jsme si v těch našich hlavičkáchvedly diskuse  o tom,jestli jsme to mynebo ne,naše přátelství to nezničí ….

 

Pro Dj Fullera……

napsal/a: MiShAnnek 11:36 | Moje texty Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

r.A.ddik 02.05.2009 16:57:24

Ty vado,vždyť to není pravda.
jak se nejedná o Stmívání,tak se s nikým nebavíš.
No ale jinak docela dobré. ...