láska až za hrob   02.Květen 2009


,,Já tě potřebuji,miluji tě,nevím,co bez tebe dělat!“Jakmiletenhle dopis Kuba našel ve schránce,nenapadlo ho,že ho tam dala sousedka.pořádsi z ní utahuje ,vždy,když je s klukama a potkají ji,dělají siz ní srandu.Jednou ji dokonce podkopli nohy a ona upadla.Jenže co sestane,když to zjistí?Pátrá po tom,ale nenapadá ho ani jediná holka.Když toho máplné zuby,jde za klukama aby mu pomohli.Vsadili se.Po půl roce ale zjistí jednuvěc.Tolik nenáviděná sousedka mu hodí další dopis.To je ale viděnaJirkou(kamarád Jakuba).Tomu ale nijak nevadí a odejde.Jenže co se to dozvědělJirka,dozvěděl se to i špehoun Tom.Ten vytáhl dopis.nyní,jak šla do schránkySandra,viděla dopis.Hned ho vytahuje a čte si ho. ,,Taky se mi líbíš,ale znáškluky,chtějí být v partě nejlepší.O půl sedmé počkej na chodbě.Kuba :-*.Kluci měli sraz o půl třetí v parku,jako vždy.kluci mezitím dělaliztřeštěné nápady.Chýlilo se k pěti,tak si zašli do hospůdky,dali sisodovku a Toma napadlo,že můžou

jít ke Kubovi.Sandra šla čekat na chodbu.Jak tam přišla celá parta,dívali se na Sandru.Kubase usmál

 a začalse smát.Tomáše napadlo,že mají sázku.V tom to Kubovi došlo.Teď to ale nechtěldopustit. Mezitím ze Sandry oblečení ztrhali a rozdávali si to s ní.Všichni.Křičela,pralase,ale nic ji nepomohlo.Když bylo po tom,kluci odešli a Kuba se díval nanemohoucí Sandru.Nezakročil.

 O dvadny později za Sandrou přišel Jirka a za kluky se omluvil.Sandra se dala dobreku.

Spolu zašli napolicii

a nahlásilito,jako znásilnění.Policie řekla,že udělá vše,co bude v jejichsilách.Sandře zbývala naděje.

O týdenpozději si ji kluci našli a začali ji surově bít.Když ležela na zemi,začali doni kopat.Sandra křičela o pomoc.V tom se přihnal Jirka a Sandru odvedlpryč.Zůstal s ní chvíli doma a potom odešel.Později(asi o dva týdny)Sandranapsala tři dopisy.jeden psala rodičům,že doufá,že je nezklamala. Druhý bylJirkovy.Děkuje mu za všechnu pomoc a hlavně,že jí nenechal ,,dole ve špíně“.

Třetí bylJakubovi.V něm napsala:,,Vždy,když jsem tě viděla,v mých očích se rozsvítilahvězdička.

Moc ses milíbila tvá pohotovost, byla vždy na místě.Měla jsem tě ráda.Milovala jsemtě.Ale jedna věc mě přesvědčuje k jednomu.Ten dopis jsi mi napsalschválně.Kvůli klukům.Nesnáším tě!!!“Nad dopisem Sandra brečela.Vzpomněla siúplně na vše.Šla před Kubovy dveře a podřezala si žíly.V ruce držela Dopis,coKubovi napsala.Byl celý od krve a od slz.Co přišel Kuba domů od kluků,našelSandru.

Volal záchranku.Při převozuSandra zemřela.Kuba si přečetl dopis.Nějak mu nehraje,že píše o dopise odněj.,,Já ale žádný neposlal?“Za týden zjistil,že dopis,o kterém mluvilaSandra,psal Tom.Rodičům a Jirkovi došly dopisy.Rodiče chtěli Kubu zabít.Ten jimto ale vysvětlil,že dopis nepsal a pozval je k sobě.Na Sandřin pohřebpřišel Kuba i Jirka.Do rakve ji Jirka hodil dopis.Co v něm ale bylo,už seasi nikdy nedovíme.A Tomáš?Byl odsouzen na dvacet let.Ale  rodičům seSandra asi už nikdy nevrátí….. napsal/a: MiShAnnek 11:38 | Moje texty Link