Můj další den

19.Březen 2009

 Tak a na school tak trochu dneska kašlu :) Jsem tak trochu nemocná, teda aspoň si to myslím. Dnes je mi už po psychické stránce mnohem lépe.   Možná, že je to i tím, že jsem začala poslouchat takové ty audio nahrávky tzv. vymývače mozku, mohl by někdo podotknout, ae věřte, nebo ne, mě to pomáhá.

Zrovna přitom, když to tu píšu, poslouchám nahrávku o zvíšení sebevědomí. V minulosti jsem měla totiž borečka co mě dost ponižoval, velice srážel sebevědomí a to tak důkladně, že jsem docela brzo byla úplně na dně.  To bylo pořád jen: máš velkej zadek, máš divný znamínko, tlustý stehna....

Jednoho dne jsem si řekla dost a našla jsem sílu se s ním rozejít. Myslela jsem si, že už si nikoho nenajdu..     Věřte ale, že jsem došla k závěru, že ten, kdo posuzuje šlověka jen podle toho jak vypadá, je docela povrchní člověk, bez charakteru, který si posiluje své sebevědomí tím, že ponižuje ostatní. Ne, děkuji, raději budu sama.

Tak nějak jsem začala surfovat po netu a hledat smysl života. Co říkáte na myšlenku, co jsem tu našla? Zní takto: Svět je jen odraz našich myšlenek. Naše myšlenky tvoří tento svět. Jak myslíme, tak se stane.?

napsal/a: Mia02 12:58 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář