« Domů | Démon Roman Horník alias Metal.God - zloděj a podvodník » | víš jak :) » | wYpatLáTor !!! :-*** WoDWazzz!!! » | New foto :)) »

Démon Roman Horník alias Metal.God - zloděj a podvodník | wypatlátor

Stalo se vám někdy, že vytvoříte něco.... uložíte to do šuplíku..... a za rok zjistíte, že vám nápad někdo vyfoukl a prorazil s ním? Pohoda.. to je normální...
ale když se vám nějaký zm*d vleze do šuplíku, ukradne vaše materiály, podepíše je a vydáva za svoje.. to bych blil...



Je tomu už nějaký čas, co vznikl Wypatlátor!.
Ale nedávno jsem zjistil, že tento člověk - veliký linuxový guru Démon Roman Horník alias Metal.God
mi projekt ukradl, připsal pár slov a vesele to vydává za svoje... opravdu nechápu úroveň tohoto lidského hnida.

fakt nwm o co de ,ale ten jeho sa mi zda byt o moc lepsi a povedenejsi-ten na 77...

He no Romane, v naší zemi © nemá, žádnou právní podstatu ;-) Naopak, pokud není výslovně uvedeno, že zdrojový kód můžeš použít, tak ho použít nesmís! Dle autorského zákona autor explicitně uděluje licence k použití a to, že je něco na internetu neznamená, že to může kdo chce použít.

Nechci Ti do toho kecat, ale kód Vypatlátoru jsem nepřevzal od Tebe, ale z jiný stránky (bohužel si už nepamatuju adresu, jen vím, že měla černý pozadí a písmo bylo růžový- fakt ÍMOU a jak koukám- až na ty barvy byla totožná s tím Tvým).
Za další- porovnáš-li kódy, respektive ten JavaScript, tak uvidíš, že jsem to z podstatný části předělal a opravil chyby tak, že to splňuje nejpřísnější požadavky konzorcia W3C a mírně to zvyšuje výpočetní rychlost. Pokud jde o ideu, ani Ty jsi nebyl zrovna originální, přece jsi byl inspirován Tušilovic PHP skriptem, idea Devypatlátoru ale originální je.
Pokud se ale čertíš jen kvůli tomu, že ten můj Vypatlátor je mnohem úspěšnější než Tvůj, pak věz, že za to přímo nemůžu- prostě jsem se s tím pochlubil kámošovi a ten to vytroubil do světa.
Ať je to jak chce, Tvou stránku jsem viděl až dneska, tudíž ty Tvoje kecy na mou osobu by sis měl odpustit a raději by ses měl zaměřit na toho, kdo spáchal tu černorůžovou verzi- on je Tvým viníkem!
A nakonec Ti dám jednu radu na závěr: Publikuješ-li svoje dílo na webu, ať už jde o nějakej obrázek, skript, nebo celou stránku, nezapomeň si tam dát svůj copyright (©)- je to taková malá právní ochrana díla, v dnešním světě dost užitečná věcička.
Měj se hezky a lovu zdar! ;)

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno MikZ
  • Bydliště Praha 9
  • I would spread the cloths under your feet: But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams.
Můj profil