17.Květen 2009,16:01
Chcete si přečíst příběh, který jsem si nevymyslela a který je z mého života?
Chcete vědět, jak těžké je žít ve stínu celého lidstva  a nikam nepatřit?
Spousta z nás tímto "syndromem" trpí, ale jen třetinka o něm dokáže mluvit.
_________________________________
Jsem sama a mám strach.
cítím v sobě prázdno, které se nedá ničím zaplnit.
Začínám si uvědomovat své chyby. Moment, opravdu? Jo, vlastně jo. Své chyby,kterými ničím ty, na kterých mi záleží. Zbytečně jim ubližuju. Ale já nechci ubližovat. Nevím proč to dělám.
Nemám moc kamarádů. Skoro žádné. Jen 2 osoby na fyzické setkávání a pouze 1 osobu na komunikaci přes PC. Jenže tu 1 osobu jsem zničila svým chováním, které bylo dost hnusné. Tím vším, co jsem jí řekla. Chci to všechno vrátit zpět, ale nevím jak napravit své chyby.
Mám studené ruce. Je mi zima a chce se mi spát. Pálí mě levé zápěstí. Řezala jsem se. Rozebrala jsem novou žiletku na nohy a čepele jsem využila k poškozovánísvého těla. Nestačilo to. Skoro polovinu manikúrních nůžek jsem si vrazila doruky hned vedle žíly.
Nechci si ubližovat, ale musím. Cítím slabost a nenávist vůči svému já. Všechno se mi sype pod rukama jako domeček z karet. I můj život.
Mám chuť se vším skončit.
Chci zmizet.
Chci spát na věky.
Nemám sílu vzdorovat.
Otec na mě dneska řval, kvůli známkám z matiky. Přidala se i moje matka.
Vysmívali se mi. Podle nich jsem namyšlená a arogantní blbka, která v životěnic nedokáže. Chce se mi brečet a  bolímě u srdce.
Co když mají pravdu ? Co když vážně nic nedokážu? Má vůbec smysl tu ještě zůstávat?  Vždyť jsem nula. Nikdo o mě nestojí. Štěstí a radost se mi vyhýbají velkým obloukem.
Vyčítají mi, že nechodím ven.S kým ale, když samotnou mě to nebaví?
Že s nimi nekomunikuji. Proč, když nechci, proč když se mi vysmívají, proč když mě nechápou?
Uzavírám se před všemi. Do svého světa ticha a samoty. Jak se může si cítit člověk, který nikam nepatří, který zná jen samotu a výsměch? Já vím jaké to je.
Proč jsem pro každého nejhorší člověk na světě? Proč jsem jeden velký problém,který se nedá řešit?
Nezvládám to.
Namlouvám si, že ano, ale jsem slabá.
 
kategorie: My Diary
vložil: Mireille_Mirtillo
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 17.05.2009 16:50:50, Katy

    Moc hezký ale tohle nejsi ty. Chápu že se ti něco nepovedlo tak jak by jsi chtěla ale to nám všem. Svět není růžový a jestly ho chceš mít hezký tak musíš o něj bojovat. Přesně takovou já tě znám, tu slavnou bojovnici co mi otevřela oči a vždy se chovala sebejistě. Nejsi jediná koho rodiče ponižujou a trápí a ve škole taky, dost lidí je mučeno pod těma idiotama ale ty jsi byla vždy silná a taková zas musíš být. Věř si jako dřív a dosáhneš věcí o kterých se ti nezdá. Takovou kamarádku chci. VRAĎ SE!!!!!!!!!!