04.Leden 2008
Tak vážení tohle je můj dnešní horoskop(na líbku): Pragmatické Panny nejsou znamením, jež si dobrodružné nebo milostnéplány spřádají pouze ve své fantazii. Klíč od různých dvířek máte, teďještě najít ta správná vrátka, za nimiž hoří srdce spalované touhou povás, neboť byste jen neradi ztráceli čas nebo uháněli někoho, kdo o vásnejeví velký zájem.
No tak si myslím,že to fakt přesně úplně sedí..Hodně klíčků od vrátek mám no a ještě určitě otevřu ty správný,to je úplně jasný totiž...a hlavně po mě určitě hoří touhou..to je jistýA co už vůbec..tak samozřejmě neztrácím čas s tím,že bych uháněla někoho,kdo o mě nemá zájem.... To se mě přece nemůže stát:-P.
To by bylo asi ideální tady podle horoskopu a děkuju za optimistickou vidinu,třeba fakt nějaký ty dveře najdu ne?Ale moh by ste se třeba akluci někdo přihlásit co myslíte?:PJako zase než shoříte že jo?..Není to asi nic příjemnýho hořet no..a ještě touhou no nevim..tak jako nechápu to,že mě to radší neřeknetene kecám zasejc:-P
No nic,tak ale aspoň se třeba mám na co těšit,dneska sme ty dvířka nějak nenalezla..ale tak stane se...:-)Ale i tak..všecko OK:-)
Jako koukala sem se teďka na Statečný srdce a to je prostě doják..já z toho nemůžu,ale serou mě ..je to nespravedlivý..samý léčky na něj no Fuj!..Ale musí se nechat že je to nádhernej film!:-)zase sem si pobrečela..ale PST!:P
Vložil: Misa-Mischule ¤


Komentáře (3):
  • 05.01.2008 00:08:24, Bambuča

    Tak to je mi opravdu líto,že je nemáte bo v tom případě vás čeká pouze a jenom ŠVIHADLOOOOO!!!!!!

  • 05.01.2008 00:04:56, Misa-Mischule

    Je mi to velice trapné,ale bohužel Vám s lítosti oznamuji,že.....opravdu žádné svítící šlupky nemám..=(..Já vím,je to strašné...člověk by to nečekal,ale je to tak..a proto v ás zoufale prosím..o pomoc..jen Vy mně můžete pomoci!!Napište!=0).
    =D---Omg ja sem debil=D

  • 04.01.2008 23:48:32, Bambuča

    Prosím vás slečno nemáte nějaké svítící šlupky? :D