20.Leden 2007
Nazdárek,tak jsem se konečně taky dostala na počítač.Už se mě po vás stejskalo=P.
Fakt srry,že teďka prostě nepíšu vše, co bych chtěla,ale nějako mám teďka na pilno.Pořád někde lítám a když už mám čas tak zrovna jako na potvoru,je největší vítr kterej může bejt,vypadává elektrika,lítaj stromy a já nevím co všechno.
Právě mám za sebou část dosti náročného víkendu a můžu vám říct,že se mě poprvé za dlouhou dobu chtělo spát takhle brzo.
Ale nakonec jsem to překonala,pže přijel kámoš z Prahy, a tak je jasný, že jsme někam šli ještě s Pájou-skvělá kámoška,která u nás bydlí;-),bližší informace kdyžtak pak=P,se Sábou-taky skvělá kámoška a baskeťačka a s její ségrou Luckou;-). No ale nešli jsme jen tak někam,šli jsme do mojí hoodně oblíbený kavárny, a to do Roadcafé a bylo to tam jak jinak než skvělý.No a shodou okolností jsem tam byla i včera,a to jsem tam teda byla dýl-asi do 2 do rána,ale tak to se musí,pže jsme byli se třídou a bylo to bombastickýSpousta hlášeka tak;-).Zítra povyprávím a taky vám zítra musím povědět,jak jsme jeli se školou hrát basket do ChrudimiTo byl mazzeeec!
No a hlavně jsme dneska,jako s mladším dorostem,vyhráliii!!Jupijajou,porazili jsme Olomouc "B", ale zítra nás čeká Olomouc "A" tak držte pěsti;-).Teďka už se fakt poroučím,pže u toho usínám a nemá to ten správnej náboj,ale zejtra to napravím..Tak se zatím mějte a krásnou dobrou noc, Mischule=0)
Vložil: Misa-Mischule ¤