Je to o hip hopu a rocku,no prostě o hudbě mno..jake jsou novinky atd..
Publikováno: 14.Prosinec 2007
v 08:14



Autor: Missyharwarde

komentáře (0)
Lil mama

Jeji první velký hit Lip Gloss spustil teenagerský rap a byl velkou hmynou pro holky každého věku.Lil mama ma 17 let.Umí zpívat,rapovat a své texty si píše sama

Lil mama je z osmi sourozenců.Vyrostla mezi drsnou Brooklynskou částí východního New Yorku  Harlrnem.Už jako mala  musela překonávat finanční a osobní problémy.Své umění prezentovala pomocí poezie a tance.

Mezi 10 a 12 lety se začala hledat v rapu.Bylo to když napsala svoji první pisen ,její otec ji vzal do studija a nahrali ji.

Časem začala Lil Mama věnovat studiu na Brooklyn´s Edward R.Murrow high school.Začala tvořit vlastní originalní materiáli.Její otec  jí hodně pomohl vyvinout se v umělce.

Hudební kariéra Lil Mamy začala stoupat,ale její osobní život se zhoršoval.Vroce 2003 lékaři u její matky objevily rakovinu.

Vroce 2006 spolupracovala s Alim Samiriim z Xtra  Mile Production (dříve manažerem DMX) a odjela do Atlanty,kde dostala šanci nahrávat s producentem společnosti Nappy Roots Jakešem Chambersem.Spolu nahráli sedm písní včetně Lip Glossu,které si rychle našli cesty do New Yorku do domu Hip Hopu a R´N´B  do Hot 97.

Kyž šla v Hot 97 na koncert,potkala se s DJem Enuffem.Řekla mu že by byla rada kdyby její písen zahrál v rádiu.Ta písen se mu zalíbila tak ji druhy den pustil do radia.

Dj Enuff nebyl jediným,ským Lil Mama spolupracovala.Nyní jsou to slavní producenti jako Swizz voice a Scott Storch a nahrává ve studiívh v New Yorku,Atlantě,Miami...

Její debutové album Voice of The Zouny People je charakteristické svým širokým rozsahem hudby a aktuálními tématy.

A právě tak se rodí hvězdy

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: Missyharwarde
Region: Ostrava-město
O mně:
Můj profil

Poslední články

Archiv

Přátelé

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE