Díkybohu žít není privilegium svatých, ale nás obyčejných lidí...Tak mějte pochopení, pro chyby druhých a odpouštějte..Vždyt nadávat a zlobit se umí každý..
07.Říjen 2009
Pohádka...
V každý dobrý pohádce vždycky dobro vyhraje, láska zvítězí...Princezna políbí žabáka, protože ho má ráda takového jaký je..doopravdy..uvnitř a tak objeví jeho skutečnou krásu a její podstatua z něj se jako kouzlem stane krásný princ i v očích všech ostatních..Tak a pohádka skončila Happy End...Taky bych chtěla bejt žabák...Takový umorousaný, malý, zelený, celý bradavičnatý..ale hodný a taky bych chtěla mít princeznu, která by ve mě viděla něco krásného. Krásu v mojí pravé podstatě...V mém JÁ.Můj život by nemusel bejt zrovna pohádka klasická kde se žabák změní v napohled překrásného prince..To není nutný..Mě by stačil takovej život jako...třeba na téma Shrek. Jsem Fiona, zrůda pro mnohé z lidí. Chce mě král za Sedmero Horami, ale on nechce MĚ. Chce mě proměnit v někoho jiného..Mít ze mě krásnou princeznu..A jednou pro mě příjde můj rytíř a má mě rád takovou jaká jsem..Nepřišel mě zachránit, aby mě změnil, aby ze mě udělal někoho jiného..  Nedá se jít do vztahu chceme-li toho druhého změnit nebo prostě předělat...když z něj chceme mít někoho jiného..Proto berte mě takovou jaká jsem...Neříkám "neříkejte mi mé chyby"...Když uznám že máte pravdu třeba se i zkusím změnit...Ale nechtějte mě změnit Vy...  Snílek
autor Mr.Terezzka | 21:52 | komentáře (2)

komentáře (2)

« Domů | Přidej komentář

  1. Mr.Terezzka | 21.10.2009 19:50:48 |

    Nevadí mi když se mám změnit..nechci aby mě lidi chtěli změnit..ne úplně...Ale vědí-li že dělám něco špatně Ať mi to řeknou a já se zkusím změnit..pro ně..Ale zvážím nejprve májí-li pravdu a já opravdu dělám chybu...Nechám si to vysvětlit..třeba 100krát..Budu Je poslouchat ale jestli můj názor i pak bude jiný...jestli se má představa dobrého člověka nebude shodovat s tím co mi říkají..nebudu se chtít měnit..A když mi někdo řekne, že kvůli tomu nemůžeme být spolu..Pak to znamená že je něco špatně..že máme každý jinou představu o dobrém člověku a o dobru vůbec..Pak spolu asi ani nemůžeme být..Budu přemýšlet o tom kdo je ten dobrý..Kdo dělá chybu...budu přemýšlet o sobě..a pak o tom druhém..Když se tan kluk pak zeptá na tohle zeptám se ho co na mě chce změnit ..co je špatně..jaká je chyba..a uznám-li že má pravdu změním se..pro něj ..Pro Nás..

  2. kaiass | 20.10.2009 23:29:40 |

    A co když se mi budeš líbít protože máš dobré vlasntosti(nástroje), ale numíš je používat pro dobré věci,neboli dobře a já tě budu chtít změnit, abys svoje vlastnosti používala dobře a místo nedobrého člověka z tebe budu chtít udělat a přemětit tě na dobrého člověka ? ? Budu tě chtít změnit nebudu tě chtít takovou jaká jsi .. ! :-D , Ale vim, že když tě změnim tak to bude dobře, protože budeš dobrá a pak s tebou budu moci dobře vycházet. Ale je to prostě tady, musim k tobě přijít a říct ti, že jestli tě nezměnim tak spolu nemůžeme být. A že tě chci změnit, protože s tebou chci být. Jak odpovíš, když ti řeknu, že tě chci změnit ? Budeš proti tomu nebo ne ?
    Dovolíš někomu aby tě změnil na dobrou holku a člověka ?
    Dovolíš někomu, aby tě změnil na špatnou holku a nedobrého člověka ?

    Jak chceš být dobrý člověk, když v minulém článku jsi říkala, že neumíš rozeznat co je dobré a co není ?

    Víš o tom, že je dobré když tě někdo změní na dobrého člověka ?

    Víš o tom, že není dobré, když tě někdo změní na nedobrého člověka ?

    Víš o tom, že dobrý člověk umí s ostatními dobrými lidmi vyházet dobře ?

    A jestli k tobě přijdu a nebudeme spolu vycházet dobře tak jsem já ten nedobrý člověk ?


    A co když k tobě příjde opravdu dobrý a hezký kluk a ono se ukáže, že spolu nebudete umět vycházet ? Je on tedy nedobrý ?

    Co když ti ten dobrý a hezký kluk řekne, že jestli spolu budete chtít umět vycházet tak se musíš změnit a že on tě klidně změní když budeš chtít ? Řekneš mu, že ne ?