Díkybohu žít není privilegium svatých, ale nás obyčejných lidí...Tak mějte pochopení, pro chyby druhých a odpouštějte..Vždyt nadávat a zlobit se umí každý..
06.Říjen 2009
Proč mě nechcete pochopit ???
Proč mě nikdo nechce pochopit?Proč sakra neposloucháte to co říkám? Jo jasně...vy to posloucháte..teoreticky, ale  moc to nevnímáte a už vůbec o tom nepřemýšlíte...To máte všichni nějakou představu, že jsem tak ukecanej člowíček a musim pořád něco říkat jako jenom tak, aby se nemlčelo??...Nebo si myslíte že ty slova nemaj žádnej význam??..,že je řikám jenom aby to hezky znělo?? Proč mě nechcete pochopit?? Neřeknu kdyby jste se snažili a nerozuměli,..nebo nechápali..,janomže...Vy prostě nechcete Naslouchat..Každej Člowíček chce (nebo často i potřebuje) někoho kdo mu bude Naslouchat..Jen tak tiše..jednoduše i když to není lehké..A přitom se sám ani třeba nestará o to jestli on sám někomu naslouchá...Ne každej to umí..."Naslouchat"...Je to hodně těžký...obzvlášť když člowěk sám má plnou hlavu starostí...Jde jen o to obětovat se pro druhého...Upřednostnit jeho starosti před těmi svými i když nám ty naše třebas připadají větší..složitější..těžší...Možná si tak řikáte že si tady vedu monolog stížností a sama se třeba ani nezamyslím nad tím zda-li já někomu Naslouchám...  Nikdy jsem asi nebyla v naslouchání zrovna přeborník...Neumím se takhle sama soudit...Záleží na názoru a ten se mění od Člowěka ke Člowěku...Každej to vidí trochu jinak..Naslouchám??...Jak kdy...Jak komu...Ale vždycky mě to nějakým způsobem bavilo...poslouchat jak to maj ostatní lidi...jak na tom jsou..A taky mi to vždycky připadalo důležité...určitým způsobem osvobozující...   Snad právě proto si Člowěk hledá přátele, ne?...aby mu měl kdo Naslouchat...aby ho někdo upřednostnil před sebou samým...nebo svým zájmen... (tím co Chce...po čem Touží...o čem Sní...)Je to tak těžký mě pochopit..???()Říkalas..."Není těžké Ti rozumět"..."Když tě Člowěk poslouchá"...Bylo fajn vědět, že tu je někdo kdo se mi snaží rozumět, někdo komu stojí za to chtít mi rozumět   Děkuju...
autor Mr.Terezzka | 20:15 | komentáře (4)

komentáře (4)

« Domů | Přidej komentář

  1. kaiass | 20.10.2009 22:51:14 |

    Mr.Terezzka ----- To jó no ,. .. :-D

  2. Mr.Terezzka | 07.10.2009 14:09:19 |

    A když už je na tý ulici potkáš..Kdo ví jestli je člowěk vůbec pozná..??

  3. Ada.Jamaica | 07.10.2009 11:43:05 |

    proto existuji takovy pseudokamosi pres net, denicek bo blog... lidi, co potrebujes, se hledaji dycky spatne

  4. kaiass | 06.10.2009 22:00:11 |

    Jestli chceš mít někoho kdo umí naslouchat a komu bys mohla naslouchat ty, budeš se muset setkat s takovými lidmi, kteří umí naslouchat své vlastní duši.Až po tomto budou mít možnost naslouchat tobě. Moc dobře vim, že takoví lidé nerosotu zrovna na stromech . . :-D (tedy nepotkáš je na ulici každý den)