Díkybohu žít není privilegium svatých, ale nás obyčejných lidí...Tak mějte pochopení, pro chyby druhých a odpouštějte..Vždyt nadávat a zlobit se umí každý..
31.Srpen 2009
Rozhodnutí...
Ať se rozhodnu jakkoli...Ať už se rozhodnu pro kohokoli...Vždycky budu zrazovat lidi které mám ráda...Je, ale jen na mě jak je budu zrazovat. Buďto "jen" tím co chci..o čem přemýšlím..po čem toužím a o čem sním...a nebo realizací těchhle myšlenek, tužeb a snů. Zrada to je tak i tak. Tak jak se mám rozhodnout ??..Mám také pocit že ať se rozhodnu jakkoli, bude to špatně..Aby toho nebylo málo..navíc si nejsem jistá...nejsem si jistá vůbec ničím a nejmíň sama sebou a tím co cítím..

Snílek
autor Mr.Terezzka | 15:26 | komentáře (4)

komentáře (4)

« Domů | Přidej komentář

  1. Mr.Terezzka | 21.10.2009 19:23:09 |

    8leté gymnázium...Bereme jenom základy...Druhy psycholigie a něco málo o psychologii osobnosti...Temperament, Extravert,Stabilní,Labilní, Charkter...Atd.ale máme to tak jednou za 14 dní takže toho zatím moc není...Máme v plánu sociální psychologii, ale zatím nevím o čem to bude:)
    K článku: Jsem v situaci kdy vždy někomu ublížím... Ublížím když řeknu všem pradu..(což je na jednu stranu správné, říct pravdu ale ublížím)...můžu taky lhát jedné straně(nebo jenom nic neříkat nemusím lhát...jenom třeba mlčet ale i to..mi svým způsobem připadá nefér a trochu špatné)...Je jenom těžké si vybrat...možná skoro nemožné protože ani jedno není špatné ale ani dobré...Ke Každé možnosti mám jisté morální výhrady..Budu si muset vybrat...nebo se vzdát lásky..

  2. kaiass | 20.10.2009 23:44:00 |

    Jakou máš školu? co je v tý psycholigii ? Nejspíš by mě to zajímalo .. . :-D

    K článku:
    Nejspíš by bylo dobrý, kdybys věděla co je dobrý.
    Neboli.... rozeznat dobro a zlo.
    Něco co znamená věci dobré a hezké a něco co znamená věci špatné a ošklivé.
    Když budeš vědět jestli něco dopadne dobře a nebo jestli něco dopadne špatně, tak to buď uděláš,nebo neuděláš. Jestli jsi na živu tak něco dělat musíš, a tak máš na výběr, jestli to něco bude dobré a bude ti to dělat dobrý život, a nebo to něco bude špatné a bude ti to dělat špatný život.

  3. Mr.Terezzka | 07.10.2009 14:06:39 |

    Ale jo...Ted sme zacali brát jednoduchou psychologii osobnosti:-)..Docela zajímaé..

  4. kaiass | 06.10.2009 22:10:36 |

    Až budeš vědět co budeš chtít v životě udělat dřív než zemřeš,(tedy pravděpodobně ta největší věc v životě), nebudeš muset přemýšlet o věcech, o kterých přemýšlíš teď. Až takovouhle věc budeš vědět a budeš si jistá, jediné o čem budeš s radostí přemýšlet je , jak si tahle životní věc udělá ve tvé duši místo a každý den se budeš dívat, jak tu věc ve své duši máš a díky tomu budeš šťastná.

    Je velká škoda,že se na základní škole nevyučuje jak se pracuje s lidskou duší,protože jinak bys mi teď naprosto rozuměla . . :-D:(