22.Leden 2008
ames 'Munky' Shaffer -
kornspace: Pamatujete ještě na ne-dávnou newsku ,ve které jsem psal o Munkyho sólo-projektu (Ultimate-Guitar.com) ? Tak a je to tady... Munky se rozhodl, že CD nakonec natočí a vydá pod svým labelem..

Během 'B!%h We Have a Problem Tour' řekl do 'Sunday Night Music Meeting' ,že po odehrání tour se vrátí do studia a započne se svým sólo-projektem..

Munky: "Mám v plánu se dostat do studia a natočit své sólo cd. Mám svůj vlastní label a to je skvělá příležitost vydat cd a doufat, že se mi nějaké peníze vrátí, jelikož mít pod sebou skupiny není zrovna levná záležitost.

"Doufám tedy ,že to tak bude.. rád bych totiž podepsal smlouvy s dalšími skupinami...chápete."

Shaffer (37) ,má teď pod svým labelem 'Emotional Syphon Recordings' již 2 skupiny. Jednak je to Droid ;trash-metalová skupina z 'Californie' ,která cd vydala v červenci a dále pak Monster in the Machine ,také skupina z 'Californie' ,kterou jsme mohli slyšet v sprnu.


KoRn se zanedlouho vydá napříč Evropou a fanoušci stále neví co a jak s Davidem ,avšak Shaffer řekl, že s ním nedávno mluvil.

"Je to skvělý bubeník - jeden z nejlepších - a když se otočím a on tam není, 'bolí to'.. je to těžší než se zdá. Před pár týdny jsem s Davidem mluvil. Víte, když jste na cestě ,tak ztrácíte pojem o čase. A s Brianem jsem nemluvil od té doby co odešel..

Celé interview si můžete poslechnout na Kornspace.com
Vložil: Mr.souky ¤