16.Březen 2009

__*Můj a její příběh*__

o něm ..  Žil byl jednou jeden klučina jménem David..každá slečna z něho byla unesená,páč to s holkama prostě uměl...... byl moc hezky kluk ... kazda holka na neho oci mohal nechat bouzel to byl devkar nemel skoro vubec zadny vztah s zadnou slecnou..
kdyz sel s nejakou ven,pokazde ji dostal..umel na ni zahrat takovou komedii..dokazal ji poblaznit hlavu i srdce..vedel,ze si ten den alspon uzije,ale vic z toho snad nikdy nebylo..
nedokazal s nejakou slecnou vytvorit opravdovy vztah..holky bouzel tomu naleteli ... myslili , ze to bude vztah .... a ze to mylsi vazne...ae bouzel ne_
ON MEL RADOST Z TOHO,ZE SI UZIL,A ZE SBALIL NEJAKOU NAIVNI MLADOU SLECNU..VEDEL,ZE BUDE TRPET..NEBO MEL ALSPON TUSENI..
... ae jemu to bylo total jedno...nesralo ho to nemel spatny svedomi..nic...ta holka se trapila dlouho i mesice .. brecela noci i rana ...
trapila se kvuli nemu strasne dlouho..jakmile skoncilo jeji trapeni,nasel dalsi,ktere poblaznil hlavu,a pak se zase neozval..takhle to delaval hodne dlouho..snad dela jeste dodnes..
MNO,A TO JE KONEC PRIBEHU..TENHLE HNUSNY DEVKAR BUDE VYUZIVAT JESTE SPOUSTU DALSICH SLECEN..ALE ONI SE Z TOHO CASEM DOSTANOU..

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů