1. Článek- O lásce | Články

Jednoho sychravého dne, jsem se procházel necíleně po ulici. Mé kroky vedly tam, kam vždy-do místní knajpy, aniž bych o tom věděl. Však to znáte-pud je pud. A já tušil, že dnes něco bude. Dnes potkám mou osudovou lásku. Při pomyšlení na to, se mi podlamovala kolena.
   V šedém odrazu lampy na ulici jsem záhy spatřil postavu. Byla opřená o posprejovanou zeď, v ruce měla jakousi lahev nějakého alkoholu, hleděla do země a zpívala smutnou píseň o ztracené lásce. Byl to muž a já poznal, že jen jeho srdce dokáže opravdu upřímně milovat. Okamžitě jsem k němu přiskočil, vztyčil mu rukou hlavu vzhůru, napil se z jeho lahve a dlouze jsem ho políbil na rty. Cítil jsem, jak se o sebe třeme- jemně a zároveň jsem koukal, jak zavírá oči.
  Pach zvratek z jeho úst mě rajcoval ještě víc, tak jsem mu strčil jazyk hodně hluboko do krku, až se to stalo.. Ano, pozvrace mě- celého od hlavy až k patě. Proto jsem se napil opět z jeho lahve a nejednou..
  Ráno jsem se probral v cizí posteli, s tvrdou kocovinou. Ta však mnohem rychle přešla, když jsem se podíval vedle sebe a uviděl tam mého LEOŠKA! Strašně sténal, že je mu zle a jeho přilnavé rifle byly pozvracené, ale já mu řekl tu větu: Miluji Tě!!

O autorovi

  • Jméno Muckyx
  • Bydliště neuvedeno
  • "Ale vždyť nekteří nejsou špatní.. třeba tenhle je hodnej!" " Ale já jsem taky hodnej a nikdo se mě na to nikdy neptal."
Můj profil

Kategorie

Archiv

Přátelé