Letni filmova skola v UH

04.Září 2008

Tak jako kazdej rok, jsem zavital na LFS do UH. Tentokrat v sestave 4 clenne. Bylo to husty! Nicmene z organizacniho hlediska, to byla teda bida. Kterej k0k0t  vymyslel, ze vyvesi pred hlavni kino, ze na filmy se ma chodit s predstihem! Diky tomu jsme jak K0K0TI museli  chodit  na vsechny dobry filmy o hodinu driv, protoze  vsichni  sli  proste o hodinu driv. To bylo dost na pytel, minulej rok nic takovyho jsme delat nemuseli. Este nez jsme ovsem vyrazili na LFS, tak se nemuzu nezminit o jejich skvelem akreditacnim systemu. Registroval jsem vice lidi, z toho vsem registrace prisla jenom mne ne! A kdyz jsem nahanel slecnu Rubalovou na mobilu, tak mi bylo receno ze v systemu vubec nejsem. No proste to maj rozbity. Dalsi vec je, ze kamarad tam nahral fotku a vzapeti tam civela fotka nekoho jinyho. No to se na LBST stava taky. Dale k filmum. Urcite nejlepsi zazitek mam z filmu Valerie a tyden divu. Nevim... bud byli tvurci zhuleni nebo je prastil nekdo po hlave. Kazdopadne minimalne scenarista musel byt pedofilne zamereny. Nicmene po strance kvality hereckych vykonu a dialogu a kompletni sceny ci troufam rict, ze i telenovela "osklivka bety" nebo esmeralda je na tom lepe. Ale kdyz se to vezme s nadsazkou, clovek se u toho tlemi od zacatku do konce. Taky jsme sli na diskoteku. Prisli jsme tam ve 23:30 a byli jsme uplne prvni! No to jsem v zivote nezazil. Asi za hodinu a pul se to tam rozjelo. Kazdopadne je fajn, kdyz diskoteka neni preplnena. Dokonce tam meli fotbalek zadarmo. Par dni na to jsme objevili cestou na kole koupaliste, kde od 18 hod se mohl clovek rochnit ve vode bez  vstupnyho. S kamosem jsme blbli ve vode a tak jsme se rozhodli koupit si potapecsky brejle, aby nam nesla voda do nosu. Druhej den, kdyz jsme si vitezovlavne nasadili v bazenu brejle a sli delat kravinky se stala zajimava vec. Prisel tam nejakej tym volejbalistek, ze se jako pujdou koupat a nemely plavky. A kamos jenom dodal..... "Jsem nevedel, ze mam dneska svatek" No pokoukani to docela bylo a holky se nejak moc nestydely, kolem nas plavaly jako by nic .
Mno na zaver musim rict, ze jako jeden z mala v republice jsem videl uz cervenci film Kozi pribeh, ktery prijde do kin az nekdy tedkon. napsal/a: Muf8383 21:07 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

MorfeusX 19.09.2008 22:34:04

Pesimista není, ale do blogu píše hlavně co ho extrémně s3re nebo extrémně potěší:-)
A s LFŠ má pravdu. Uploadování fotek bych jim ještě odpustil, ale ty fronty před kinem byly zcela zbytečné. Hlavně dost často dávali ty nejlepší kousky v nejmenších kinech, tím pádem se tam lidi nevešli. A když už se člověk přecejen procpal dovnitř, tak hodinu civěl na prázdné plátno.


MichaelaNabizi 04.09.2008 23:30:00

Ahoj, nezlob se, ale přijde mi, že vše jen kritizuješ:)to jsi takový pesimista a nebo takový odborník? Nevím kdo jsi ale líbí se mi, jak se se nad těma seriálama ruzčiluješ:)comeback sice nebyla taková pecka ale své kouzlo to mělo.....třeba krásný úsměv Ivušky:)