Need For Speed Undercover

27.Listopad 2008

aneb hra plna omylu. Rok se dnem se sesel a EA vydali novy dil Need for Speed. Co je noveho? NIC! Ta hra je naprosto strasna. Ac vlastnim HD televizi pripojenou k PC, nejde ve hre nastavit nativni rozliseni displaye! Kde to jsme? Kdyz se podivam na engine hry, tak ten je jednim slovem bidnej! Tohle je full release? Ja bych to spis nazval odflaknutou beta verzi. Provoz na silnici skoro zadny, auta pri zavodu odbocuji do barier, ktere projedou jako by tam nebyly! Textury se dokresluji opozdene a cely chod hry je takovy tezkopadny. Volant firmy logitech tam na zacatku hry nejde spravne nastavit. Bud funguje volant nebo pedaly ne oboje najednou. Az po prvni jizde, to jde. Force Feedback se asi po hodine hrani zasekava a auto zacne tahnout pravidelne doprava.
Zacatek hry je naprosto stejne nudnej jako X predchozich dilu... zase mate na vyber plechovky typu Nissan 240SX nebo VW Golf. Trochu invence!!!!!! mame snad tak malo znacek na svete?
Co se tyka hratelnosti, tak ta je naprosto priserna. Jediny co se da hrat je tzv. "dalnicni bitva". Normalni zavod vypada asi tak, ze po 30 sekundach krouzim na prvni pozici nez dojedu do cile. Provoz zadnej, sem tam projede jedno auto. Co takhle ucpany mesto?! nic se nekona. Clovek si pripada jak ve meste duchu. Aby toho nebylo malo, tak vas este otravujou zavody na checkpointy nebo-li zavod na cas, kde nejsou ani souperi ani zadnej vetsi provoz, takze opet totalni nuda.
Ve hre prevlada chaos, bud musite pouzivat GPS mapu, aby clovek videl neodjete zavody, protoze jinak mu to primo ve hre nabizi i zavody co uz clovek jel.
Policajti maj IQ asi jako automaticka pracka, ktera ma rozbitej programator. Policajti tam spis tak jenom jezdej okolo, obcas do vas bouchnou a to je tak cele. Vubec jsem nepochopil animace, kde treba schodite trubky na silnici a maji se o to zastavit policajti... Ti ovsem v animaci na 80% trubky minou normalne jedou dal a po skonceni animace nabehne hlaska ze jste znicil tolik a tolik policejnich aut. No tak to me pokazdy fakt rozesmalo. Tomu rikam programatorsky amaterismus!
Jediny plus je snad v tom, ze polepy na auta se daj umistit naprosto kamkoliv a rikam si proc tuhle jednoduchou vec nemaj i ostatni hry namisto prisernyho editovani textur. Dalsi plus je dokonaly surround zvuk pri pohledu z auta nebo haubny.
Mno EA za hru chce 999Kc. Ja jsem sel hru vratit s tim ze je plna chyb a ze takovej produkt opravdu nechci. Penize mi samozrejme nikdo nevratil, ale vymenil jsem to aspon za neco jineho. Realna cena za tento zmetek se dle me pohybuje tak okolo 250kc protoze na to jak je to spatny titul neni ani pismeno v abecede!

Hodnocení : 2/10 napsal/a: Muf8383 23:20 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

tester 25.12.2008 03:04:59

serie need for speed je uz davno v prdeli.......je dulezity si uvedomit ze tyhle posledni dily uz davno nedela ten tym programatoru jako legendarni zacatky z konzoli a pozdeji pc..........NFS (jednicka) byla v te dobe revolucni.....a jako ja povazuju za vubec nejlepsi dil dvojku s naprosto luxusnimi auty,ale to malo kdo pamatuje,pak prisla jeste zajimava trojka (Hot Pursuit) s policejnim modem a skvelou renderovanou grafikou aut.......a pak nastal konec......prisla polygonova ctverka (High Stakes) a slo to do prdele.......jak hratelnost,tak grafika a cim dal vic chyb ve hre.....pak prisla petka (Porsche Challenge),ktera sice predstavila realisticky mod poskozeni auta,ale byla tak neuveritelne zabugovana,ze uz jsem ji po tydnu trapeni zahodil......casto se mi stavalo ze jsem se svym autem vyletel z trate a ocitl se nekde mimo grafiku jen v mlze.......no hruza......a od te doby uz me NFS nezajima.......mladsi hrace jiste nalaka salvne jmeno hry a tak si zase koupi nejnovejsi verzi,ale uz je to jen nastavovana kase s novym cislem..........za chvilku se dockame NFS 20 a bude to porad stejnej shit.


MorfeusX 04.12.2008 22:00:18

EA v poslední době produkuje samé "beta" verze a uspěchané releasy. Třeba Mass Effect pro PC sem zprovoznil až po 3 hodinách na support fóru, které bylo přeplněné příspěvky s freezingem a padáním. Výsledek...padalo to i tak, i když o něco méně a herní doba na RPG slabých 30hodin. Za 8kilo předražené. Hanba EA!!