Zony placeneho stani

11.Říjen 2008

Zavital jsem na stranky Prahy 7 a zaujili me nesmyslne podminky, ktere zde panuji v oblasti ZPS. Posudte sami... Jak je tohle mozne, ze se to schvalilo bez ucasti obcanu?!

8. Nemám na Praze 7 trvalé bydliště i když tady bydlím. Mohustanovit provozovatelem svého auta moji kamarádku, která má na Praze 7trvalé bydliště a auto nevlastní a tak získat pro své auto parkovacíkartu?

Ne, toto bylo odborem dopravy Magistrátu hl.m. Prahy  z důvodu neužitelnosti zrušeno.

9. Dobrý den, slyšel jsem, že pokud jsem majitelem domuv Praze 7, ale trvalé bydliště mám jinde, nemám nárok na vydáníparkovací karty.

Zákon č. 13/1997 Sb. změnil názor a máte právo na vydání parkovacíkarty, což je změna oproti roku 2004. Cena bude stanovena městem.

10. Jsem zaměstnanec s trvalým pobytem mimo Prahu, dennědojíždím vlastním autem do firmy zaměstnavatele, která má sídlo naPraze 7. Jinou možnost než dojíždět vlastním autem nemám. Jak to bude splaceným parkováním v tomto případě? Moc se mi nechce věřit tomu, žebych musel nejdřív zaplatit, abych mohl pracovat, protože se jinak dopráce nemůžu dostat.

Skutečně budete návštěvníkem.Nemá-li zaměstnavatel vlastníparkoviště, je nutné použít záchytné parkoviště na okraji Prahy (příp.oblast mimo ZPS) a do místa pracoviště použít MHD. Jinou legálnívariantu zatím ZPS neumožňuje.

napsal/a: Muf8383 13:03 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář