Moje NeJkY ČuRiNkY JsOu LuCiNkA MeRlIneK a SaRiNkA!!!MtMM......ws!!!!:-*
Publikováno: 26.Květen 2009
v 19:17



Autor: N.i.K.u.S.s.K.a

komentáře (2)
_°°Chudinka°°_:¸-(
pondělí 21. ledna 2008, 13:38
(Aktualizováno: pondělí 21. ledna 2008, 14:53 )
Vše se podle titulků ve videu stalo 23. června loňského roku. Video s děsivými scénami se nyní objevilo na internetu s názvem „PES vs. KOČKA (a něco navíc)“.
Video začíná záběry na dvojici mladíků, která drží kočku pod krkem u stěny a z lahve jí do tlamy lijí alkohol, přičemž se s ní baví jako se svým zajatým soupeřem: „kamaráde, nehraj si s náma, si myslíš, že když budeš škrábat si pomůžeš..?“Kočku pak pustí a záběr se přesune na část trávníku vedle stolů, u kterých sedí skupina mladíků a dívek. Skupina sleduje, jak se pes bojového plemena baví útokem na bezmocnou kočku, které se ježí chlupy na zádech a snaží se útok psa přežít. „Pes se baví, ale ta kočka je v p....,“ komentuje jeden z mladíků děsivou scénu.Pes se postupně dostane do transu a přestane reagovat na pokyny svého pána, aby přestal. Nakonec ho jeden z mladíků chytí, aby v detailu kamery zjistili, zda už má na čumáku krev či nikoli. Pak pustí psa opět do útoku.
Pokousaná kočka vříská a to už nevydrží dívčí část společnosti, která zorganizovala tuto děsivou zábavu. „Ať už ji pustí,“ nabádá dívčí hlas. Jenže mladíci ještě krvavé podívané nemají dost. „Vem si ji! Zabij ji!“ nabádá psa jeden z nich.
Utrpení polomrtvého zvířete je dokonáno, když jeden z nich šlápne kočce na hlavu. Pak opět pustí psa. „Žije, nežije?“ dohadují se mladí lidé v momentě, kdy pes okusuje bezvládné tělo kočky. Kameraman se pak vyžívá v detailním záběru na umírající zvíře, které z posledních sil cuká nohou až zcela znehybní.
:¸-(

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

N.i.K.u.S.s.K.a 27.05.2009 11:36:34

N.i.K.u.S.s.K.a 27.05.2009 11:35:33

nesnášim takový lidi!!!!!!!!!

O autorovi

Autor blogu
Autor: N.i.K.u.S.s.K.a
Region: Středočeský kraj
O mně: NeW LíBkO...NiKoLlLkA_ZiKaCkA_
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE