Plakat,bolí...   13.Září 2008


Plakat , bolí ...

(...Radši sem šla domů... Slavnosti,pro mě , skončili !!!Všude kolem páry..)Nebýt šťstná je ale mnohem větší bolest...Ale být sama, bez někoho kdo by mě miloval,mi trhá srdce ... Chci už konečně chcípnout ! Jestli mi ale nebude dáno,udělám to sama !!! Protože sem  vždycky , na všechno sama!Je to můj osud nebo trest !? Najde se tady někdo ,kdo by mě miloval,takovou jaká jsem ?! né ?! Aááách , ten život je tak krutě nespravedlivý !!! Chci lásku !!! Slyšíš ?!Asi ne..Připadám si jako němá,která chce něco říct a nemá u sebe papír ani tužku ... Zbohem světe ! I need you !!!
Proklínám , všechny šťastné (ale zárověň jim to přeju) protože já nikdy nebudu....
Joo, s pár kluky sem chodila (nebyla to láska !!! ) ale nebylo to štěstí !!!!!!!

Můj život se točí okolo 2 kluků ..
Do jednoho sem se zamilovala ,před 3 lety ...Miluju ho do dnes , i když ho vidívám jednou , 2x do roka ,ale jak ho potkám,bije mi srdce ,je mi teplo ,nemůžu stát ..

7měsíců zpátky sem potkala kluka který je mi vším , miluju jej nadevše , díky němu zapomínám na toho druhého ... Potkávám ho každý den ,když ho vidím, píšu mu ,volám mu,mluvím o něm,nebo ho hledám... dyž ho potkám,sem jako v plamenech,bije mi srdce světelnou rychlostí,podlamují se mi kolena,nemůžu mluvit, chovám se jak pipka ,ale když mě políbí , zastaví se čas ,padám si jako v té nejkrásnější pohádce (on můj princ,já jeho princezna) nedá se to slovy pop,každé obejmutí,každé pohlazení mi rve srdce z těla a dává to srdce jemu ...Každou noc pláču,budím se ze slzami..Chodím jako tělo bez duše , nespím , bez něj to  nejde , pořád na něj myslím . Ale pak ho potkám a dělám ,že nic ,i když on to ví,on je jiný !! Každým dnem,hodinou,minutou,vteřinou ,prostě každým okamžikem mi ubližuje , i když o to ani neví..Každý jeho ůsměv který patří někomu jinému než mě , mně ubíjí, zabíjí mě to ,užírá mě to zaživa ,je to tk zvaná neopětovaná láska !!
Něco bych mu chtěla vzkázat : Broučíne , si pro mě vším,nikdy ti neublížím,i kdyby si mě zabíjel..Potřebuju tě , jsi pro mě nejvíc ,nemám slov! nejde to popsat !!! Takže doufám ,že ti stačí , že bych pro tebe i zemřela !!udělám cokoli ať jsi šťastný
! Na mě nezáleží,důležitý jsi Ty!!!

Chcípám bez tebe ,užírám se , potřebuju tě ,jsi můj Anděl !!!



Ps: Určeno jen pro 2 lidi !!! Já nejsem blázen !!!!
napsal/a: N.i.k.a.92 23:40 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

N.i.k.a 18.09.2008 18:02:52

Díky zlatíčko =* jj zachoval mnoo x( ...On ví , že ho miluju =*


_mufinGa_ 18.09.2008 13:30:11

No drobešku zachoval se na těch slavnostech jako debil...ale prostě vy dva jste sluníška prostě at´mu už dojde že ho miluješ a že tvoje srdce patří jemu upa ti to přeji lůůůfá tě mocinešky