02.Říjen 2008
Jsme jako jing a jang.....ty a ja...petasek a miska....jsme tak rozdílní a pritom stejní.Na co myslím ja to zrovna vychazí z tvých úst a to co si myslís ty a chces udelat udelam já.Jsme sehrana dvojka :-) Nebylo a neni to v nasem vztahu vzdy jednoduche,jsme oba paličáci,tvrdohlavci a nikdo nechce ustoupit....vetsinou pak ustoupím já:-) njn...s tebou táto se nedá hádat mas na vse argument a já jsem proti tomu bezradná....uz me to ani nebaví se hadat....proc?kvuli cemu?Je nam preci spolu krááásne....jezdíme na výlety,spolecne varime,lezime,kukame(fajn,ja vim nikdy se nedodíváme do konce poradu,pokud to není zrovna Kraus:-)),provozujeme nákupní turistiku:-) a jen tak si uzivame jeden druheho....pred námi je nase nové autí,víden,vánoce,nový rok a snad i nový zivot jen ve dvou....tak snad se nám to podaří...asi na tom neco je ze jing-jang preci jen patri k sobe....tak jako MY!.....
vložil: NOCKY ¤


Komentáře (2):
  • 12.11.2013 10:28:13, mlo00

    jak se to krásně čte, jak nádherné to bylo, jak jsem to jen mohl pokazit a všechno zahodit?dojel bych na konec světa, kdyby jsi o to stála. nestojíš, jsi tvrdohlavá...a nemáš důvod se vracet tam, kde ti bylo ublíženo a navíc teď je i mnohem lépe a cítíš se milována. Bolí to, moc to bolí..čas asi nepomůže...přesto mi prosím odpusť, třeba za pár let, že jsem neuměl milovat, jak sis to zasloužila..

  • 19.10.2008 16:54:28, andyy18

    Plakat pro někoho po nocích.....znám,dost to bolí a nedá se tomu poručit....když nemůžeš být s tím na kom ti záleží...:)