08.Listopad 2008
Lásko,

asi ani netušíš jak moc se mi po Tobě stýská. Celou tu dlouhou dobu, co nemůžu být s Tebou alespoň sním a myslím na Tebe. Chybíš mi.

Kdysi nás svedla spolu náhoda a já jsem jí za to vděčný. Dnes už vím, co je to láska, něha a štěstí.

Přál bych si Tě mít neustále vedle sebe. Dívat se do Tvých krásných očí a okusit chuť Tvých rtů. Poslouchat zamilovaná slovíčka a nechat se unášet na obláčcích štěstí.

Když jsme spolu nemyslím na nic, co mě tíží. I deštivý den je pro mě krásným a hřejivým. Bude to tím, že jsi můj andílek.

Andílku, vrať se mi brzy. Každá vteřina je jako celá věčnost.
------------------------------------------------
Jen člověk, který miluje může vědět kolik citu, něžnosti a vášně ukrývají tato dvě slova. Cítím jakoby láska tryskala z mého nitra jako gejzír štěstí. Tato láska ve mně uhasila mou nesmělost a zdrženlivost. Já Ti teď odhaluji své city.

Každý den s Tebou je pro mě tím nejhezčím. Každá vzpomínka na Tebe mě hřeje u srdce. Jsi báječná. Nejraději bych Tě objal vší silou a už nikdy nepustil. Šeptal bych Ti láskyplná slůvka a těšil se ze Tvé přítomnosti. Jsi to nejlepší, co mě kdy potkalo.

Mám Tě zamčenou ve svém srdci a nechci se s Tebou nikdy rozloučit.

Tímto dopisem bych Ti chtěl sdělit to, pro koho žiji, pro koho dýchám a koho si velmi vážím.
Díky Tobě jsem ten nejšťastnější na světě.
------------------------------------------------
Říci ti však, že Tě miluji mi přijde málo. Někdo by měl vymyslet jiná slova na tenhle nádherný cit, který představuje moji oddanost, obdiv a potřebu mít Tě u sebe každou minutu. Tohle je jenom malinkatá část toho, co cítím. Cítím k Tobě mnohem víc!

Řeknu Ti, že Tě miluji, jenže Ty už to víš. Možná z tolika opakování zní ta dvě slova oslabeně, ale ne. Vždy, když Ti je říkám znovu je to proto, protože moje Láska k Tobě roste každým okamžikem a snažím se vyjádřit, jak moc Tě potřebuji.

Chci abys to věděla. Nemiluji Tě v minulosti, ani v přítomnosti a ani v budoucnosti. Miluji Tě jinak. Je to Láska bez času a bez vzdálenosti.

Miluji Tě. Dvě slova, která vykouzlí na Tvé tváři ten nejkrásnější úsměv, dvě světýlka ve Tvých očích. Dvě slova, která se musí naplno cítit a nesmíme je nechat zaniknout.
Vložil: NORO.GYORGY ¤