Vlastní vyhledávání
Aukro.cz
02.Březen 2008
Autor: NOskillaZ v 20:01


CALL OF DUTY 2

Tuhle hru dost hraju on-line a tak mě napadlo, že bych se o ní mohl zmínit. V ČR bych řekl docela dost profláknutá hra, takže tu nebudu psát jak je dobrá ani žádný další prkotiny.

    Pro nezasvěcený bych mohl zmínit, že se dá hrát bez nutnosti mít nejnovější verzi hry na www.gamepark.cz, kde si stačí stáhnout klienta s kterým se potom budou připojovat na různé servery různých tipů..pro začátečníky doporučuju DM(deathmatch),TDM(teamdeathmatch)..po rozkoukání a zvládnutí ovládání bych zkusil SAD(search and destroy) kde pokládáte bombu atd..klasika.

    Pro ty kteří už sou unavení z GP(gameparku) stálými nadávky do lam,noobu,kempu atd a taky bych málem zapomněl že celý GP je prolezlej rúznejma blbostma se kterejma vidíte přes zeď (WH-wallhack) nebo takovejma drzostma jako Aimbot a to potom hra stoji za h***o..no co si budeme povídat že..Nejlepší cesta jak si zahrát kvalitní COD2 je si ji koupit třeba na Aukru.. stáhnout si patch na verzi 1.3 a hrát i na GP na serverech 1.3..existuje i návod jak si zachovat obě verze na jednom počítači.Výhodou originální verze je, že obsahuje Punk Buster , který obsahuje věcičky na odhalení cheatu a hecku do COD2.

     Ti kteří mají přirozený skill a jde jim to a chtěli by to někam dotáhnout jako např eSuba tak bych jim doporučil mít ve svém arzenálu dobrý sluchátka ptž zvuk ve hře je 3/4 úspěchu a na sluchátkách mít i mikrofon..to kdybys chtěl někomu vynadat jak se patří a sluší :) k tomu potřebuješ Team Speaker. Další vychytaná věcička je  X-fire je to prográmek  podobný ICQ nebo QIP..jen je udělaný přímo pro pařany..výhody poznáš hned po instalaci a přidání pár přátel do kontaktů..S takovouhle výbavou stačí jen sehnat nějakej klan a pařit a pařit a pařit ;) nuda je sviňa
www.GAMERZTUBE.cz<<<CHECK IT
    



 



0 Komentíky: