tak něco málo....   22.Leden 2009


Jseš dětinskej,jseš sobeckej, myslíš si, že jsi nějaký král, přitom co jsi dokázal, že jsi mi pořád lhal. Pro mě jseš jen pouhej debil, prostě jeden můj velkej omyl.
Tak se tu dnes naposledy schoulím ve tmě, naposled necham tajně slzy. Naposledy dovolím, ať mě to bolí. Chci se vybrečet do totální únavy, do stavu, kdy už mé oči nebudou schopny produkovat slzy...podruhé odcházíš a mě dochází dech, slova a víra.
Styska se mi po Tvem hlase, chybi mi Tvuj krasny smich, chtela bych Te slyset zase a nemit slzy ve dlanich...

Usinam, proc mokry polstar mam a na Tebe jen vzpominam? Proc neslysimTva krasna slova, proc nevidim Tve hebke rty. Ja chtela bych to zazit znova, ale rozhodnou o tom musis TY!

7 smrtelných hříchů, vše z nich se dá odpustit, ale největší hřích je ten, když se svou lásku rozhodneš opustit, otočíš se zády a odejdeš,zapomenout chceš na vše co jsi prožil... Rozsudek: Samota a smutek, za zradu lásky tvrdě souzen..!!!

Jak můžou říct, že déšť nepadá, když existuje nebe.
Jak můžou říct, že listí nelítá, když existuje vítr.
Jak můžou říct: nezamiluj se, když existuješ TY!

Jen jedno srdce máš, proto se rozmysli komu ho dáš!

Dala jsem Ti své srdce, svou duši, svou lásku...dala jsem Ti všechno,na čem mi záleží. A to vše, protože Tě miluji a záleží mi na Tobě víc než na mně. Lásko, jsi bolest, lásko, jsi žal, lásko, kdopak ti dal tenhle dar? Lásko, jsi náplast, lásko, jsi med, lásko, prosim, dej mi svůj jed! Umírám z lásky, umírám pro tebe, volám a volám, chci jenom do nebe!!
napsal/a: Nikeetka 07:32 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

anceninka 29.01.2009 10:23:55

lol:-D tady nekdo promluvil... ty musis byt veliky borec kdyz se ani nepodepises! *ubohe* nikeet neni kral je to super a v pohode holka,a nevim co tady valis o tom,ze by ze sebe delala krale,asi ji neznas tak sklapni a nemel tady kokotiny kdyz se neumis ani podepsat!!!!! jestli mas nejaky mindrak tak si ho vyres ale ne tim ze se budes navazet do nekoho koho zrejme vubec neznas! bolest je normalni lidska vlastnost a ten clanek je hezkej a pravdivej,vubec nevis nic o jejim zivote ani o tom co proziva mas mozna mindrak z toho ze mas malyho ptaka,to se k tomu neda prirovnavat,asi nevis co znamena slovo problem,jinak by si tady nekecal picoviny! adio a priste se zkus podepsat jestli nejsi naprosta nula ;)


Nikeetka 29.01.2009 10:17:22

jo a ty jsi co ze se ani nepodepises? lepsi byt kral nez srab ;)


------------------------ 25.01.2009 19:19:11

tak ten jediny kral si ty!!co si osobe mysli ze muze mit uplne vsechno ale tak to neni si nula pohou nula..