22.Prosinec 2008,17:19
Konečně jsem se dostal k psaní dalšího článku, nyní na téma "Co mi chybí". Poslední dobou jsem si uvědomil, že hlavně postrádám vytrvalost :) Co si pod tímto slovem máte vybavit? Není to zase tak široký pojem, konkrétně se jedná o sílu dotáhnout něco do konce, něčemu věřit a jít za tím :o)) Každý si to samozřejmě domyslí po svém.

Proč o tom píšu? Když píšu o sobě, jsem konkrétní jen ve věcech, za který se nestydím či víceméně se stydět nemusím :) Když si však promítnu svůj krátkej a bezvýznamnej dosavadní život, musím uznat, že v některých situacích jsem se zachoval jako zbabělec, což mě hodně mrzí.

Každý z Vás se taky může zamyslet, zavzpomínat na něco, na nějakou podstatnou údálost v jeho životě. Myslíte, že jste něco předčasně vzdali?

Vytrvalost je vlastnost, která dělá člověka silným, dodává mu impulsy ke zdárnému dokončení své práce. Je to taková pomocná ruka.

Hodněkrát se mi stalo, že jsem měl nějaký problém a bylo nutné udělat něco, co se mi zrovna dvakrát nelíbilo, bál jsem se, měl jsem strach. Abych se vyhnul řešení, utekl jsem pryč, snažil se na to zapomenout a dělal, že se nic nestalo, že je všechno oukej.

Nedostatek vytrvalosti neznamená však, že je člověk líný. To by musel být zároveň flegmatik, ehm

Jedno z mých předsevzetí bude určitě to, abych věci nevzdával hned, jak se vyskytne nějaký problém, chci se s tím rvát a doufám, že se mi to podaří :)

Závěrem bych Vám chtěl popřát příjemné svátky a šťastný Nový rok 2009
 
vložil: OpenYourEyes
Permalink ¤


0 Komentáře: