Co sem vlastně zač? | Názory

No jeden velmi moudrý člověk o mě prohlásil, že já sem se nenarodil ale vyskytnul. Nevím přesně co si o tom mám myslet, ale jako myšlenka je to velmi zajímavé.
Rozepisovat se tu o věku nebo povolání je myslím zcela zbytečné, protože to vše je k nalezení v mém profilu, takže to myslím přeskočím.
Co je o mě důležité říct je že, jak by řekl (zazpíval) klasik, jsem optimista kterýmu se momentálně nedaří. Je to možná klišé a ohraná písnička ale myslím že to je naprosto trefné označení. Poslední měsíc sem prošel pár opravdu krušnýma chvilkama, které zapřičinilo moje citové upnutí k jedné úžasné dívce. Ale jak to tak bývá, každému jednou někdo sundá růžové brýle. Mě je bohužel ona dívka nesundala, ale ustřelila. Přesně takový pocit sem totiž měl, když mi jednoho sobotního rána řekla, že ačkoli za to já nemůžu tak mi dává kopačky. Ano přeháním. Řekla mi to mnohem citlivěji a dokonce podle všech regulí které jistě všichni známe z bravíčka, ale o to víc to asi bolelo. Na druhou stranu ji to samozřejmě nemám za zlé, protože pokud ji náš vztah nevyhovoval pak by ode mě bylo velmi sobecké ji do něčeho nutit. A to je další důležitá věc o mě. Snažím se nikdy nikoho do ničeho nenutit. A u holek to platí dvojnásob.
Ale dost bylo citových výlevů. Něco o mých zálibách. Celkem rád píšu i když jak jistě sami uznáte moc mi to nejde. To mi ovšem nezabrání tady uveřejňovat moje příspěvky. V současné době čas od času pracuju na jedné poměrně ztřeštěné povídce zasazené do doby druhé světové války a jako vrchol psané z pohledu dvou velkých smolařu z řad německé armády. Nebojte se! Nejde o žádnou propagandu. Prostě si rád dělám srandu z američanů a tohle pro mě bylo dobré téma:)

Budu raději krotit svoje grafomanské choutky a přestanu. Jestli si tohle přečte jen jediný člověk bude to úspěch. Komentáře ocením..:)

S pozdravem

Otar

Tak se našel někdo, kdo si to přečet :)

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno Otar
  • Bydliště Litoměřice
  • Omlouvám se všem za tu příšernou fotku. Většinou jsem na druhé straně foťáku :)
Můj profil

Kategorie