? ? ?

30.Březen 2009

Milujeme ty, kteří nás odmítají a odmítáme ty, kteří nás milují...

Nekonečný kolotoč se tvoří z tohoto citátu, ale až někde nakonci té šílené řady stojí jeden šťastný pár... jen jeden jediný....ale z kolika? Radši to číslo nechci ani znát... každý z nás se honí za ztracenou Láskou... jak dlouho? Jakým způsobem...? Jak dlouho vlastně trvá, než člověk přestane Milovat...? Jak dlouho trvá, než zapomene? A dá se vlastně vůbecz apomenout?

Některé lidi si budem nosit v srdci do konce života,ať už to byly blízcí přátelé... nebo naše Lásky... každý z nás to zažil, každý jsme ztratil už...........................a nejednou. Proč někdo všechno hodí za hlavu a dělá, jak je mu všechno jedno...jakej je pán světa........proč někdo sklopí hlavu a jde s davem, protože se bojí říct vlastní názor....? Proč nedokáže nikdo odpustit chyby ostatním,když ty chyby dělá taky...?

Asi už se ptám moc, že? Asi mě to jen mrzí... je spousta věcí, který bych chtěla hrozně moc vrátit zpátky a změnit je......a když už bych je nemohla změnit.....přála bych se vrátit do jedný z těch chvílí a všechny ty, co už tu nejsou...nejsou pro mě a já pro ně......přála bych si je ještě obejmout a říct pár slov........i když vím, že zbytečně, protože spousta lidí "nevěří"...ale aspoň to... protože tenkrát ta možnost byla, teď...? Už nenííí.....

Podle sebe, soudím Tebe...myslíte si, že to platí???. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

napsal/a: PeTuLiSsKa 11:53 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář