22.Srpen 2008

tak co to nakonec bude ten Maria Project ???

Zdravím všechny čtenáře a děkuji za hlasování:) Vyhrál nám The Maria Project.
Otázka na začátek, kdo si ještě může myslet, že je to fakt film?:)
Dle mého názoru je to prostě jen nová reklamní kampaň od O2 nebo také nová reklamní antikampaň od Vodafone / T-Mobile. Ještě mě napadlo, jak tam na začátku prvního minifilmu přistává létající talíř, jestli to nakonec není práce naší nové mobilní společnosti U:FON :)
Myslím si, že normální producent nedá tolik ukázek z nového filmu na internet, maximálně nějakej trailer a wallpapery:) I když dneska je možný všechno. Nedávno uvedenej minifilm Dr. Horribles Sing-Along Blog byl taky několik dní celej na internetu, pak to stáhli a bude se to prodávat normálně na DVD. Každopádně jestli je The Maria Project opravdu novej film, tak má nejbrutálnější product-placement v historii českého filmu a O2 je generální sponzor:) Zombíci maj modrý neonový oči (tarif O2 neon), hlavní role Agáta Hanychová (momentálně tvář O2 pro mladé lidi), jedna scéna se odehrává v O2 prodejně a další a další věci.

Pokud je to opravdu film, což si fakt nemyslím, tak to bude hodně špatný. Ovšem pokud je to reklama nebo antireklama, tak je super, ftipná, nápaditá a hlavně neokoukaná. Taky dobrej tah s těma minifilmama po tejdnu. Na reklamu Lídl je levný se podíváte jednou, kdežto na todle vás zvědavost láká každej tejden. Koho by přece nezajímalo, jestli už konečně v příštím dílu konečně nezabijou tu Agátu:)
 
Autor: Peetrs5 v 12:26, |

Komentáře (1):

v 25.08.2008 21:48:52 menee říká:
tak už je to jasný ;-) Jo, ale reklama je to dobrá, Agáta a la zombice je prima :-)))