10.Červen 2007, napsal PepeWonder v 00:05 ... Kytara
 Kytara je super věc.. Když jsem před rokem jel na vodák, tak jsem neměl moc představ, jak se na ní vůbec hraje. Na táboře bylo pár nových lidí a mezni nima jeden příjemnej moravák. Ten uměl hrát na kytaru a mě nadchlo, jak tím dokáže bavit lidi.. Nejdřív mě naučil pár triků... Říkal jsem si.. co mi to udělá... a najednou jsem šel dál a dál už sám... a asi sem se zamiloval... Moje matka dostala k šestým narozeninám tříčtvrteční kytárku... přetrhla strunu a od tý doby ležela chudák kytara na skříni. Takže jsem natáhl nové struny a pustil jsem se do toho. Každý večer jsem končil s prsty rozedřenými, ale s dobrým pocitem. Akord po akordu, písničku po písničce jsem pokračoval.

 

Počase jsem překonával strach ze spěvu a hraní před lidmi... V Lednu jsem začal chodit na brigádu a začal jsem mít větší peníze... takže se mi otevřela předtím zcela nevídaná možnost: koupě elektrické kytary... Dlouho jsem vybíral, ale pak jsem si řek, že si koupim radši něco levnějšího na začátek... Neprohloupil jsem. STAG sice neni bůhvíjaká značka, ale co se týče mého kousku, tak ten se povedl... Elektrika je úplně o něčem jinym.

To tady nebudu rozvádět. Těšim se na vodák, na který si vemu moji nejnovější kytaru.. ještě ji sice nemám... teprv teď sem si ji obědnal, ale už s ní počítám... bude to westernová akustická kytara v černém provedení od světoznámé značky FENDER :)) já se nemůžu dočkat
 
Komentáře (0):