? ? ?Jak jsem dopadla? ? ?Špatně!Mam zase depku. . .=(

Zdrawím dneska už po druhé=) tak jak jssem dopadla poo tý dnešní akcičcéé?Mnůů nejní to tak hrozné myslím můj staw. . .Nejsem zas tak opitá jak jsem myslela že budu. . .Nedopadlo to tak hrozně=) Ale proč wždycky když se tak trochu hodím do nálady tak když jsem s kámošema tk samá sranda,samey smích. . .A pak slyším tu písničku a. . . .Je tu zase depkaAch jóóó. . .Dneska jsem si řekla že na něj už oprawdu kašlu,sice to bude těžký zapomenout,ale on mi nestojí za to abych se kwůli němu trápilaÚplně nazpaměť si pamatuyu tu SMSku co mi napsal když se mnou chtěl začít chodit:A proč myslíš,že já bych ti ublížil,já nejsem takowey,že jich mam hodně(myšleno holek),jednu a dost ale jak chceš když nechceš tak nechceš wíš jak.Zatim pa!
Mnůů tak teď už wíš proč jsem si myslela že mi ublížíš.Až teď jsem zjistila že toohle prawda nebyla,ale já ti wěřila!!!A zklamal jsi mě=(Sice jsi mě wytáhnul z těžký situace,když jsem se rozešla s Mojžou,ale teď jsi mě dostal jetě do horší situace. . .Je to diwný,teď když jsi mi řekl že mezi námi je KONEC tak mě to wzalo wíc než když jsem se rozešla s Mojžou a s ním jsem byla 8 měsíců,to už je nějaká doba. . .Ty jsi prostě jiney než ty ostatní kluci NEBO lépe řečeno ještě do dneška jsem si to myslela,ale dneska jsem zjistila že néé. . .Jsi úplně stejney jako ty ostatníDost měě to mrzí co teď děláš,ale tak je to twoe wěc wíš jak!!Jen pořád nechápu tu twoí druhou šanci. . .Proč jsi to wlastně udělal??Chtěl jsi mi ublížit ještě wíc??Jestli jóó tak se ti to powedlo,ale oprawdu teď už je mi to ouplně ale ouplně jedno!! Taky si začnu užíwat!!Ale wázat se na nějakýho kluka?WŮBEC!!Jenom se kwůli wám trápím. . .Já mam hold smůlu na lásku mnůůůMno tak zase ponaučení pro příště=(Ale tak jednou taky snad najdu kluka,kterey nebude takowey!Kterey mě bude milowat tak jako já jeho a budu pro něj něco znamenatNjn je to asi můj osud!!Ale myslím žže KWŮLI TOBĚ UŽ JSEM SE TRÁPILA DOST DLOUHO!!A už nechci. . .Nwm jestli to děláš schwálně,ale OKAY je to twoe wěc a já už tě řešit NECHCI!
_________________________________________________________________________________
Tak já zase končím tak papalíííDěkujůůů swým přátelůům,kteří mi pomáhay se z toho dostat a slibuju Wám, že kwůli klukowi už takowýhle blbosti jako jsem udělala teď dělat nebudůů!Wy jste wšechno co mám a co mě drží nad wodou!!Mocinky děkujůů co pro mě děláte!!MILUJU WÁS a jen pro Wás žiju!Ségruška,Nikolka,Lenička,Klárka,Elinka,Jiřík,TomášekWy mi teď nejwíc pomáháte a za to wám moc děkujůů!Wám patří wšechny mé díky!Zbožňujůů MOC!

JSTE PRO MĚ WŠÍÍM

Waše Peťulka