!!!   27.Listopad 2006


Láska je krásná věc! Ale dokáže ublížit víc než si myslíte! Láska je věc, kterou nezná každý člověk! Láska je věc, která dokáže zklamat! Láska je věc, která nikdy neskončí! A láska je věc, která nepřestane nikdy ubližovat! Láská je krutá někdy velice krásná! Není však krásná ve všech vztazích! Někde je tak krutá, že potom přinese smrt! Važte si toho člověka kterému důvěřujete, kterému se můžete svěřit, kterému není jedno co s vámi je a kterému na vás záleží !!! Tyto věci jsou v přátelství a lásce velice důležité !!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nevzdávejte to! Láska jednou musí přijít a jestli před ní utečete, zůstanete jako poraženi v boji! Někdy se vám chce umřít, ale proč to? Zkuste si vybavit nějaké pěkné chvíle z vašeho života ! Když pomyslíte na ty lidi kolem vás zkuste se zamyslet jak by asi vzali, že byste prostě zmizeli z jejich životů ???!!! Určitě byste jim dost chyběli !! Je to prostě blbost takže se nad sebou POŘÁDNĚ ZAMYSLETE !!! Láska neznamená jen trápení a špatné věci, ale taky dobro a krásné chvíle! napsal/a: Pridrzlo 20:23 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář