:))   25.Prosinec 2009


Ahoj je to hloupý :)) , ale já se prostě nikomu musím vyzpovídat , protože nemám nikoho komu bych mohla 100% Věřit. Myslim si že každýmu se to v životě stane alspoň jednou. Zamiluje se do někoho koho ani náhodou nemůže mít..
A mě se to stalo právě teď.Už asi 2 měsíce se nešťastně moc zamilovaná do kluka , kterého nemůžu mít. Jméno nemůžu říct , ale můžu říct to že on je jedinečnej což asi řekně každá holka , která je zamilovaná :)).Ale fakt on je nádhernej, milej-hodnej,upřímnej , a vždycky když může všem pomůže :)).Vždycky když ho potkám podlomí se mi kolena :).
Nejhorší je že na něj myslim skoro furt.Než du spát představuju si jak de ke mně a políbí mě , když se probudim těšim se až ho potkám.Ve škole se nemůžu soustředit protože myslim na něj. Proč ho nemůžu mít ..
Je to fakt směšný je to kvůli 2 důvodům ten první je že já bych mu to nemohla nikdy ani říct,napsat nebo tak sem strašně stydlivá.No i když o to ani tak nejde spíš o to že já na 100% vim že  on by o mě ani náhodou nestál a ani ho nemůžu mít , protože se stěhuje daleko ode mě. Bude tady ještě tak měsíc a pak jede navždy pryč v životě ho neuvidim...Už nikdy.
Chtěla bych mu to říct ale proč ? Vysmál by se mi a pak ještě odjel..
Vim že pak si nemám na co stěžovat , ale já se prostě vyzpovídat musela.Už sem to v sobě nemohla dusit. MILUJU HO A NAVŽDY BUDU .....:))
napsal/a: Priiincezna 22:12 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář