Obchod

23.Září 2009

Bylo sobotní odpoledne jako každé jiné až na nezvykle šedé nebe a semtam spadla kapka, V zadní části londýnského Kenstingtonu , v malémrodinném domku žil chlapec, který snil dnem i nocí o jedné dívce zesousedního domu. Ta dívka jmenovala Vanesa a pracovala jako brigádnicev obchodě. Toho odpoledne cítil chlapec, že se něco stane. Šel doobchodu kde dívka pracovala, vešel do dveří a…….. Dívka tam stála jakokaždý den. Koupil si co potřeboval a zase odešel s klidným pocitem vduši. Vrátil se domů, ale u dveří zase ucítil ten divný pocit. Obrátilse a opět rozešel k obchodu. Když už se blížil k obchodu náhle zaslechlkřik. Obrátil se směrem ke kostelu a tam to bylo. Dívka ležela nadlažbě bez hnutí, kolem ní spousta lidí a všude kolem byla krev.Chlapec se rozeběhl k místu kde dívka ležela. Až na místě dopadu tédívky zjistil, že je to Vanesa. Se slzami v očích se rozeběhl domovu acestou si říkal v hlavě ‘’PROOOOOČ???’’ Přišel k domovním dveřím a veschránce našel dopis, který byl adresován právě jemu. Nervooozněotevřel ten dopis úhledným písmem napsáno:
       MILUJI ŤE, VŽDY SEM SE TI TO BÁLA ŘÍCT, ALE TEĎ      
       UŽ TO STEJNĚ NEMÁ CENU. UŽ NECHCI ŽÍT,
       PROTOŽE UŽ MÁM PLNÉ ZUBY LÁSKY, KTERÁ
       BOLÍŽIJ DOBŘE A PŘEJI TI ABYS NETRPĚL JAKO JÁ.
       MILUJI TĚ A VŽDY BUDU MILOVAT.
                                                                                    VANESA     Chlapec se neuvěřitelně rozplakala vběhl do svého pokoje.Ještě jednou si početl co mu dívka v dopise napsala. Nevěděl co mádělat. Celý se klepal a plakal. Šel do koupelny a vzal si svou žiletku.Ani nevěděl co vlastně dělá. Sedl si do kouta, neměl tu už co dělat.Dívka o kterou stál jako o nikoho jiného, se zabila kvůli tomu že sebála, že on jí nechce….V duchu si říkal-NEBOJ JÁ TĚ V TOMNENECHÁM!!!!!!! MILUJI TĚ! VÁŽNĚ UŽ BUDEM ZA CHVÍLI SPOLU.
Zhaslosvětlo. V bytě bylo ticho. Chlapec slyšel jen tlukot svého srdce.Chlapec si vytáhl rukáv a přiložil žiletku k zápěstí a ucítil studenýdotek ocelového plíšku. Udělal jeden tah po kůži, cítil jak mu žiletkarozřezává jeho zesláblou kůži. ,,Ještě chvilku má lásko.’’ a…….Najednounastalo smrtelné ticho. Chlapec vykrvácel. Duše opouští jeho chladnétělo a a zavírá mu nehybné, zaslzené oči.
                                
                                                                KONEC napsal/a: PsYcHo_ShAdOw_GiRl 21:33 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář