06.Květen 2007, napsal Pupy.P v 17:43 ... pěchota

5.5.2007-RC Barák, Kostelec n/č.l

Měsíc sem čekala a hořela nedočkavostí až pojedu s kamojdou na konzík, těšila jsem se tam hlavně kuli Pěchotě.
Konečně nastal den D. Přišla ke mně kámoška a k večeru jsme vyrazily. Nejdřív byl problém se do Kostelce vůbec dostat, ale naštěstí jel bus bus autobus. Tak jsme kolem 18:00 vyjely a na místě jsme byly kolem pul sedmý, jako magoři jsme čekaly celý dvě hodiny na lavičce před klubem, č sme se tam nechtěly cpát tak brzo.
Č
as utekl hrozně rychle, a konečně jsme šly dovnitř, jako malý puberťačky sme se hádaly kdo půjde první, ona nechtěla č prej šla v Klánovicích a č se bojim neznámých vě a míst, nojo no co se dělat. Šla jsem tedy první, zaplatila vztup a málem mě kleplo č bylo všude plno. A tak jsme si to namířily přímo k Honzovi, ani sem ho chudíka nepozdravila, nojo nějak se mi blokly hlasivky..Pak se ptal na čas. Byla sem blahem bez sebe že sedíme zrovna hnedka u něj. Jééé.
Konečně šly hrát, tak jsme si tam šly stoupnout a který písničky jsme znaly, jsme zpívaly. A hlavně fotily. Když dohrály šly jsme si sednout tam kam předtím, a čekaly zase na Medvídky. Zatím jsme spolu s kámoškou kecaly, když v tom ke mně přišel Honza a zeptal se mně, ty jsi Pupy viď? A sem kejvla hlavou a řekla no. A on mi dal krááásnou kytičku jééé. Pak mi tam něco povídal(nebudu sem psát co, to si nechám pro sebe) byl to krásný pocit, když seděl vedle mě, něco mi povídal a mě hezky hřálo u srdíčka, co se moc poslední dobou neděje. Pak odešel a za chvíli přišel Matěj, a řekl upa to samý co Honza, si Pupy viď? Taky mi něco říkal a mu hrozně děkovala..Pak odešel a my jsme šly na Medvídky…
Kdy
ž dohrály šly jsme si ještě na chvíli sednout, než napíšu taťkovi sms že už je konec a muže pro nás přijet, č už žádnej bus v noci nejede, bych se divila kdyby jo.
Už jsme šly ven, kde jsme ještě potkaly Matěje, ještě jsem mu děkovala, a on mě představil Vaškovi. Šly jsme si sednout na lavičku, čekat než přijede taťka. Sedíme a kecáme a za sebou slyším pšš pšš pšš. Otočila jsem se a tam stál Honza a nádherně se usmíval, tohohle kluka fakt žeru. Ale pšš. Ptal se nás jak se nám líbil a my že jooo a ještě jsme něco kecali. Pak sem se sním ještě fotila a na rozloučenou jsme si dali pusu. Jéééé. Kámoška taky dostala..
Moc děkuji kluci, byli jste fakt super, a děkuju Honzo za kytičku. Konzík sem si úžasne užila a bylo mi fakt nejhejc. Vubec jsem to nečekala..
Díííkyyy že mi pomáháte uzavírat můj druhý temný svět plný zla

Jo fotečky v profilu

 
Komentáře (0):