09.Říjen 2007

 jop tak zase po dlouhe dobe píšu a je toho tolik  co bysem sem chtela napsat ale nějak mi to nejde,respektive je to soukromá věc ke který mají přístup pouze V.I.P..ale co mě mezitím taknejvíc štve je,že stůnu a to me asi tak nejvíc vytáčí!! protože nemůžu byt s holkama ve škole""jako mezi náma!!!škola to je omg zašívárna nanejvíc,ale jenom ta atmosféra když dělám blbiny je k nezaplacení a pokaždý je to o něčem uplně jinym!!

 ale uplněnejvic za poslední dyn,týdny a měsíce byly 2 věci:Duplex a focení s lucinkou!!jaj tak to stálo vážně za to!! TAkoví blbosti co sme tampředváděli sou nezapomenutelný!!Nejen focení venku..např u alberta:-) ale taky natajnačku v hodině..kdy si posílame pusinky atd.!!!Ja vím pusíí,s těma fotkama sem nemožná,ale co nejdřív si je tam dám oukej??ale taky nemá chybu když je nás víc např. Já.Luc!š a Weru.Ly a to sou potom nezapomenutelny vytvory a je hned znát jaky ujety sme,protože nás dokonalých je prostě málo

každopádně k čemu směřuje tenhle nesmyslenej článek!!:je to pro moje ujety ale milovany princezny ze třídy a pro lucinku!!mám vás ráda holky moje!!

Vložil: Pussycat-doll ¤